Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Közös dalon dolgozik 50 Cent és Justin Timberlake

50 Cent - Közös dalon dolgozik 50 Cent és Justin Timberlake

Ahogy arról a music.hu Magyarországon elsőként beszámolt, idén nyáron új albummal jelentkezik 50 Cent. Curtis korongján a sztárvilág színe-java közreműködik, de a legnagyobb durranás a Justin Timberlake-kel közös dal lesz.

AYO Technology

Fifty és Timberlake érdekes vállalkozásba kezdett: nem egy új dalt hoznak össze, hanem Justin Cry Me A River című zenéjéből készítenek egy nem hivatalos bootleg-remixet, ami nem kerül majd kereskedelmi forgalomba. Minden szempontból igazi szenzációnak ígérkezik a duett, hiszen a két sztár úgy fogja azt elkészíteni, hogy nem vonulnak közösen stúdióba.

Ennek igen egyszerű oka van: Justin és Fifty is folyamatosan dolgozik és turnézik, nagyon nehéz mindkettőjük számára megfelelő időpontot találni. Ők viszont nem estek kétségbe:

50 Cent - Közös dalon dolgozik 50 Cent és Justin Timberlake

"Én éppen Floridába repültem egy koncertre, Timberlake pedig Timbaland turnébuszában rótta az országutat. Folyamatos videokapcsolatban voltunk, először a zenét írtuk meg. A szövegből is csináltam egy verziót, de nem egyedül akarom felénekelni. Egyeztettük a koncertbeosztásunkat, pár hét múlva lesz egy buli Houstonban, ahol egymásnak adjuk majd a mikrofont. Csak itt fogunk stúdióba vonulni, és elkészítjük a duettet" - árulta el az MTV-nek adott interjújában 50 Cent.

50 Cent - Közös dalon dolgozik 50 Cent és Justin Timberlake

A dal - melynek nagy valószínűséggel az Ayo Technology címet adják - természetesen rajta lesz a rapper nyáron megjelenő új, Curtis című korongján. A nehézfiú menedzsere még azt sem tartja kizártnak, hogy a lemezbemutató turné egyes állomásain Justin Timberlake is a színpadra lép vendégművészként.

Aki viszont nem akar várni őszig és nem akar túl sokat utazni, az legközelebb július 30-án láthatja Timberlake-et Londonban. Erre a bulira április 30-tól lehet jegyeket rendelni.

Juhász Gergely

2007. 04. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
menyuska 2007. 05. 11. 17:36
te hol lax?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Közös dalon dolgozik 50 Cent és Justin Timberlake cikk képei
50 Cent - Közös dalon dolgozik 50 Cent és Justin Timberlake50 Cent - Közös dalon dolgozik 50 Cent és Justin Timberlake50 Cent - Közös dalon dolgozik 50 Cent és Justin Timberlake50 Cent - Közös dalon dolgozik 50 Cent és Justin Timberlake