Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Összevert egy rajongót a Sugababes énekesnője

Sugarbabes - Összevert egy rajongót a Sugababes énekesnője

Letartóztatták a Amelle Berrabah-t, miután a hölgy kocsmai verekedésbe keveredett London szívében. Az ügy körülményei egyelőre még zavarosak, annyi azonban biztos: az énekesnőt keresetlen szavakkal illette egy rajongó, aki csúnyán ráfázott. Botrány van.

Amelle Berrabah prezentálta Anglia legnagyobb hétvégi botrányát. A Sugababes énekesnője London egyik legmenőbb klubjában múlatta az időt szombat éjjel, a vendégek pedig egyszercsak arra lettek figyelmesek, hogy a hölgy agyba-főbe rugdos és ütlegel egy szerencsétlen tinilányt. Természetesen a biztonsági emberek azonnal közbeléptek, de Amelle-t nem tudták lecsillapítani, így kihívták a rendőrséget.

Sugarbabes - Összevert egy rajongót a Sugababes énekesnője

Ám még ekkor sem higgadtak le a kedélyek: a cukorbaba a Scotland Yard embereivel is üvöltözött, ráadásul a zsaruk szeme láttára újra nekiesett szerencsétlen áldozatának. A kínos közjáték után az énekesnőt bilincsbe verve vezették ki a szórakozóhelyről.

A vendégek elmondása szerint az összevert tinilány enyhén spicces állapotban szóba elegyedett Amelleh-lel, és kritizálni kezdte a Sugababes dalait. Ezzel kezdődött a verekedés, ami után az énekesnőt azonnal letartóztatták, majd egy londoni fogdába vitték. Ügyvéde még aznap éjjel letette az óvadékot, így Berrabah kisasszony jelenleg szabadlábon védekezik.

Sugarbabes - Összevert egy rajongót a Sugababes énekesnője

Ez a kirohanás nagy valószínűséggel a Sugababes körüli állapotoknak köszönhető: az egyik ex-tag, Mutya Buena ugyanis nemrég jelentette be, hogy szólókarrierbe kezd, ráadásul egy interjúban nagyon csúnyán kiosztotta az együttes tagjait. Amelle mindezt azért éli meg különösen érzékenyen, mert Ő másfél éve még csak a Sugababes egyik legnagyobb rajongója volt. Élete legnagyobb álma teljesült, amikor 2005. decemberében az egyik alapítótag, Siobahn távozása után a zenekar tagjává választották.

Juhász Gergely

2007. 05. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Összevert egy rajongót a Sugababes énekesnője cikk képei
Sugarbabes - Összevert egy rajongót a Sugababes énekesnőjeSugarbabes - Összevert egy rajongót a Sugababes énekesnőjeSugarbabes - Összevert egy rajongót a Sugababes énekesnője