Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Lupe Fiasco album októberben

Lupe Fiasco - Új Lupe Fiasco album októberben

A chicago-i fiatalember Daydreamin' című dalával tört be a köztudatba. Ezután alkotói válságba került, de ebből mára kilábalt. Új korongja, a Cool az ígéretek szerint méltó folytatása lesz első lemezének, ami három Grammy jelölést kapott.

Lupe még ezen a héten megkezdi az új album munkálatait, a korong nagy valószínűséggel október 31-én kerül majd a boltokba. A Cool első dalaira viszont nem kell addig várni, a rapper ugyanis még a megjelenés előtt elénekel néhányat augusztusban a Bumbershoot Fesztiválon, és szeptemberben is lesz egy lemezbemutatója Seattle-ben.

Lupe Fiasco nem egyedül dolgozott a Cool-on. A City Wings című dalt például egy japán barátja, Big O írta, és rajta kívül egy másik szupersztár is bekapcsolódott a munkába. Az Ő kilétét a fiatalember egyelőre szeretné titokban tartani, csak annyit árult el, hogy napjaink egyik legismertebb rapper-produceréről van szó.

Lupe Fiasco - Új Lupe Fiasco album októberben

Lupe Fiasco 1982-ben született Chicago-ban. Példaképe, Michael Jackson zenéjén nőtt fel, és egyik legjobb barátja, Ne-Yo segítségével készítette el első korongját. Ezt a munkát folytatja tehát idén, októberben érkezik új lemeze, a Cool.

Juhász Gergely

2007. 05. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Lupe Fiasco album októberben cikk képei
Lupe Fiasco - Új Lupe Fiasco album októberbenLupe Fiasco - Új Lupe Fiasco album októberbenLupe Fiasco - Új Lupe Fiasco album októberbenLupe Fiasco - Új Lupe Fiasco album októberben