Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bemutatta új dalát a Green Day

Green Day - Bemutatta új dalát a Green Day

Jótékonykodik Billie Joe csapata. Új daluk, a Working Class Hero minden bevételét eljuttatják majd az afrikai Darfur térségébe, hogy enyhítsék az ottani humanitárius katasztrófát. A felvétel hamarosan elérhető lesz az iTunes-ról, aztán jön az új album is.

Working Class Hero

Tegnap, május elsején mutatta be hivatalosan új felvételét a Green Day. A Working Class Hero több szempontból úttörő: a dalból befolyó összes bevételt az afrika Darfur megsegítésére fordítják, ráadásul a felvételben John Lennon eredeti vokálját is felhasználták.

A Working Class Hero-t természetesen az új album is követi majd, amelynek munkálatai tavaly augusztusban kezdődtek. A friss Green Day anyagon olyan nevek működtek közre, mint például a U2, a Black Eyed Peas, Christina Aguilera, a Snow Patrol és az Aerosmith.

Green Day - Bemutatta új dalát a Green Day

"Fantasztikus látni ebben a jótékonysági kampányban, hogy a zene tényleg összeköti az embereket. Nem áll útjába a távolság, nem állítják meg az országhatárok. Szeretnénk segíteni az új afrikai generációnak. Hiszek benne, hogy jobbá tehetjük Afrikát, és így majd egy jobb világban élhetünk" - nyilatkozta a Green Day frontembere, Billie Joe.

Juhász Gergely

2007. 05. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 10. 0:04
Nemtom...nekem valahogy nem tetszik az új számuk.Én jobban örültem volna ha valami "jobb" számmal álltak volna elő,nem pedig egy agyonnyúzott feldolgozással.
Vendég 2008. 01. 16. 13:23
én is ezt tettem volna a helyükbe
Vendég 2009. 03. 13. 15:35
ez egy feldolgozás, az eredeti szerzője John Lennon. Ez egy tévhit, hogy ez a szám szerepelni fog a legújabb albumon. Csak kislemezen jelent meg. És szerintem nagyon jó lett. Sikerült nekik felturbózni az eredetit.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bemutatta új dalát a Green Day cikk képei
Green Day - Bemutatta új dalát a Green DayGreen Day - Bemutatta új dalát a Green DayGreen Day - Bemutatta új dalát a Green DayGreen Day - Bemutatta új dalát a Green Day