Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hajrá Peti! - segélykoncert

Zanzibar - Hajrá Peti! - segélykoncert

Jótékonysági koncertet rendeznek május 8-án az Almássy téri Szabadidőközpontban, melynek teljes bevételét egy beteg kisfiú, Peti gyógyítására szánják a szervezők. A fellépők között találhatjuk majd a Zanzibart, Mester Tamást, Laár Andrást és Jamie Winchestert is.

Rosszul nyelt egy szőlőszemet, és megfulladt egy kisfiú tavaly decemberben. Sikerült újjáéleszteni Petit, de a klinikai halál miatt fellépő oxigénhiány miatt agykárosodás lépett fel szövődményként. Így most nem tudja használni a végtagjait, nem lát, és csak minimálisan reagál a külső ingerekre, mert sajnos a baleset következtében szellemileg is sérült.

Van esély a gyógyulására. Egy őssejtbeültetéssel foglalkozó kínai klinikán hasonlóan sérült betegeket kezelnek nagyon jó eredménnyel. Egy kezelés 4 millió Ft-ba kerül, és ha minden igaz, 3 vagy 4 kezelésre lenne szükség a gyógyuláshoz. Sajnos ez az összeg nem áll a család rendelkezésére, viszont megpróbálnak minél több lehetőséget megragadni azért, hogy Peti felépüljön.

Zanzibar - Hajrá Peti! - segélykoncert

Peti gyógyulásának érdekében jónéhány magyar zenész összeállt, hogy koncertet adjon, és a teljes bevételt odaadja Peti családjának. A rendezvény – ami a Hajrá Peti! Névre hallgat – május 8-án, kedden este kerül megrendezésre az Almássy Téri Szabadidőközpontban. Fellépnek: Gerendás Péter, Jamie Winchester és Hrutka Róbert, Laár András, Mester Tamás, MÉZ, Zanzibar, Wallaby illetve Space Jam. A belépőjegy ára 1.500 forint, a támogatói jegy 5.000 forintba kerül.

2007. 05. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Destroyer 2007. 05. 03. 15:22
Pártolom a zenészek elhatározását.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hajrá Peti! - segélykoncert cikk képei
Zanzibar - Hajrá Peti! - segélykoncertZanzibar - Hajrá Peti! - segélykoncert