Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rács mögött Boy George, a vád szexuális bántalmazás

Boy George - Rács mögött Boy George, a vád szexuális bántalmazás

Óriási botrányokkal indult 2007 májusa: a Sugababes egyik énekesnője véresre vert egy kötözködő tinilányt, aztán pedig hűvösre került Boy George is. Az egykori Culture Club énekese kellemetlen perre számíthat, ugyanis szexuális bántalmazással vádolják.

Épphogy elhagyta londoni celláját Amelle Berrabah, a Sugababes énekesnője, máris újabb hírességet dugtak rács mögé a Scotland Yard munkatársai. Boy George ugyanis olyan morbid ügybe keveredett, amin még a sokat látott brit rendőrök is elcsodálkoztak.

Az egykori Culture Club frontembere - aki mostanában lemezlovasként keresi kenyerét - felszedett egy férfi prostituáltat egy éjszakai bárban, akivel vadul elkezdett italozni. George ezután egy barátjával együtt felcsalta a férfit a lakására azzal a kamu ürüggyel, hogy készítenek róla néhány fotót és segítenek Neki érvényesülni a modellszakmában.

Boy George - Rács mögött Boy George, a vád szexuális bántalmazás

Ehelyett azonban a falhoz láncolták a szerencsétlen férfit, akit Boy George több ízben molesztált, zaklatott, és keményen meg is ütött. Az áldozat végül nagy nehezen kiszabadult, és az ablakon át elmenekült a sztár lakásából. Első útja természetesen a rendőrségre vezetett, és vallomástétele után Boy George csuklóján kattant is a bilincs.

Juhász Gergely

2007. 05. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rács mögött Boy George, a vád szexuális bántalmazás cikk képei
Boy George - Rács mögött Boy George, a vád szexuális bántalmazásBoy George - Rács mögött Boy George, a vád szexuális bántalmazásBoy George - Rács mögött Boy George, a vád szexuális bántalmazásBoy George - Rács mögött Boy George, a vád szexuális bántalmazás