Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egy pörgős akciófilm és a Kimnowak legjobb dala

Kimnowak - Egy pörgős akciófilm és a Kimnowak legjobb dala

A Kimnowak zenekar a Véres gyémánt című film hazai DVD megjelenésére elkészítette a Gyémánt című, 1995-ben megjelent dalának új verzióját. A Gyémánt (2007) című kislemez kizárólag a Véres gyémánt DVD mellékleteként lesz hozzáférhető május 29-től a boltokban.

A Kimnowak zenekar mellett az Amnesty International magyar szervezete is együttműködik a DVD kiadójával a Véres Gyémánt című film kiadása kapcsán. A felújított dalt a zenekar először az Amnesty International Csapj zajt! - a diszkrimináció ellen című koncertjén adja elő az A38 Hajón 2007. május 6-án vasárnap.

A Gyémánt című dal a Kimnowak zenekar mindmáig legnagyobb kereskedelmi sikerű lemezén, a Fekete zajon szerepelt. 1996 januárjában a zenekar megjelentette a Gyémánt című maxiját, amellyel hónapokig ostromolták a slágerlisták csúcsait. A Kimnowak új felvételén a zenekarban 1995-98 között vokalistaként közreműködő Kozma Orsi is hallható.

A Véres gyémánt egy érzelmekben gazdag, izgalmas akciófilm, amely nyomon követi három ember sorsát egy felbecsülhetetlen értékű gyémánt után kutatva. Sorsok fonódnak össze és pecsételődnek meg Edward Zwick (Szenvedélyek viharában, Az utolsó szamuráj) megrázó erejű filmjében, amelyben felfokozott izgalmak, és kirobbanó akció közepette megindító emberi történet bontakozik ki. Az 5 Oscar®-díjra jelölt film főszereplője az Oscar®-díjra jelölt Leonardo DiCaprio (A tégla, Aviátor, New York bandái) és Djimon Hounsou (Constantine: A démonvadász, Gladiátor, Amerikában), valamint az Oscar®-díjas Jennifer Connelly (Apró titkok, Egy csodálatos elme).

Jónap Tamás

2007. 05. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 05. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egy pörgős akciófilm és a Kimnowak legjobb dala cikk képei
Kimnowak - Egy pörgős akciófilm és a Kimnowak legjobb dala