Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Félmillió dollárt gyűjtött a Nickelback

Nickelback - Félmillió dollárt gyűjtött a Nickelback

A Nickelback legutóbbi maxijának, az If Everyone Cared kislemeznek a teljes bevételét jótékonysági célra ajánlotta fel: a gyűjtés már most eredményes, hiszen az elmúlt három hónapban nem kevesebb mint félmillió dollárt sikerült összehoznia a csapatnak. Köszönhető mindez a dal sikerének, mely jelenleg az amerikai összesített rádiós listán az 1. helyen áll.

If Everyone Cared

Mint már korábbban hírül adtuk, a kanadai Nickelback legutolsó maxis dalának, az If Everyone Cared című dalnak a digitális és klipes bevételeit jótékonysági célra, közelebbről az Amnesty International és az International Children’s Awareness Canada szervezeteknek ajánlotta fel. A gyűjtés szerencsére nagy sikerrel zajlik: a kislemez februári megjelenése óta 500 ezer dollárt hozott a két neves intézmény konyhájára a felvétel. Mindehhez persze kellett egy rádióbarát dal, az If Everyone Cared, mely Amerikában a múlt héten került az összesített rádiós lista legelejére, így a hatodik nr. 1. felvétel a banda 2005. októberében napvilágot látott All the Right Reasons címet viselő lemezéről. A korong eddig valamennyi kimásolt maxis dala 1. helyezést tudhatott magáénak: így a “Photograph”, az “Animals”, a “Savin’ Me”, a “Rock Star”, a “Far Away” és most pedig az “If Everyone Cared” is a dobogó élén szerepelhetett, ami nem mindennapi eredmény. Nem beszélve az album sikeréről, ami azóta ötszörös platinastátuszt ért el és 2005. októberi megjelenése óta folyamatosan a Billboard 200-as listájának top20-ában tartózkodik.

A zenekar a nyáron folytatja észak-amerikai turnéját: június- július hónapokban még erős koncertszezonnak nézhetnek elébe, hogy utána pár hónapra újra a stúdió vonulhassanak, hiszen a pletykák szerint idén még egy új Nickelback-korong napvilágot lát, méghozzá egy akusztikus anyag.

fkriszta

2007. 05. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Link 2007. 05. 19. 20:54
hááááááát
Link 2007. 05. 19. 20:56
hááááááát
Vendég 2007. 12. 20. 18:16
honnan tudnék letölteni nickelblack száűmokat???????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Félmillió dollárt gyűjtött a Nickelback cikk képei
Nickelback - Félmillió dollárt gyűjtött a Nickelback