Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

B. Tóth László kedvencei egy CD-n, modern hangzásban

Válogatás - B. Tóth László kedvencei egy CD-n, modern hangzásban

Nemrég jelent meg B.Tóth László lemezlovas, rádiósműsorvezető RETRO –POP – TARISZNYA albuma. A több generáción átívelő nagysikerű rádióműsor jelenleg csak ezen az albumon hallgatható. A műsorvezető és a dalok a legismertebbek, a hangszerelés viszont új, ami köszönhető napjaink egyik vezető dj párosának: az Erős Attila – Spigiboy duónak.

Az album érdekességét az adja, hogy a régi számok újra lettek keverveés mixelve Spigiboyék által, így nem csak az a korosztály élvezheti az albumot, aki anno hallgatta ezeket a rádióműsorokat, hanem a mai nemzedék is, aki a ritmusosabb dallamokat kedveli. A slágerek között pedig a régről megszokott „B.Tóth”-os felkonferálásokat is hallhatjuk, hiszen egy-egy számról ő maga mondja el az emlékeit, amik a soron következő dalhoz kötődnek.

Érdekesség még, hogy B . Tóth László albumára Dévényi Tibor újra felénekelte a híres dal, melynek címe „Én a lemezlovas” . Mindenki Tibibácsija” legjobb barátjának kedveskedett ezzel a gesztussal.

Olyan slágerek hallhatóak az albumon, mint a Karthago-tól a Requiem , Első Emelet: Állj vagy lövök! , R-GO: Tiszta erőből nyár, Zoltán Erika: Szerelemre születtem, Exotic: 24/24, Nagy Feró: Azok a boldog szép napok!, Edda: „Hűtlen”, B.Tóth László: „Hafanana”, és még sok régi jól ismert dal! Igazi csemege ez a korong a retro szerelmeseinek.

Jónap Tamás

2007. 05. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 05. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

B. Tóth László kedvencei egy CD-n, modern hangzásban cikk képei
Válogatás - B. Tóth László kedvencei egy CD-n, modern hangzásban