Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Evanescence: egyszerre két tag is távozott

Evanescence - Evanescence: egyszerre két tag is távozott

Érdekes események zajlottak le az Evanescence háza táján: a napokban Amy Lee és a zenekar menedzsere egyszerre két zenészt is kitett a bandából. Távozott John LeCompt gitáros és a dobos, Rocky Gray.

Az Evanescence felállásában újabb mozgások történtek: egyszerre távozott a bandából két tag, a gitáros LeCompt és a dobos Rocky Gray. A távozásról LeCompt minden részletet meg is osztott MySpace-es blogjában: a gitárost állítólag egy telefonos beszélgetés során rúgta ki Amy Lee. A dobos kirúgásáról már ennél kevesebbet tudni, mivel erősen bekötötte a száját a menedzsment látván LeCompt reakcióit. „Bármilyen előzetes figyelmeztetés vagy beszélgetés nélkül, teljesen indokolatlanul lettem kirúgva a zenekarból. Sokszor nem értettünk egyet, de kivel nem fordul elő ez? Viszont ugyanaz volt a közös cél. Azt szerettük volna, hogy az Evanescence legyen a legjobb rockbanda. Mindent beleadtam, hogy ez így is legyen, de láthatóan ez már nem volt elég..” – meséli LeCompt az eseményeket.

Evanescence - Evanescence: egyszerre két tag is távozott

A zenekar történetében nem ez az első eset, hogy tagcserék játszódnak le: 2003-ban az egyik alapító tag és a banda meghatározó zeneszerzője, Ben Moody lépett ki, akinek a helyére Terry Balsamo került, majd a basszusgitárosuk, Will Boyd adta át a posztot a Revolution Smile egykori gitárosának, Tim McCordnak.

Mindeközben Amy Lee és a zenekar menedzsmentje is kiadott egy hivatalos nyilatkozatot a fiúk távozásáról, melyben megerősítik, hogy a zenekar nem oszlik fel, együttmaradnak, és keresik a két zenész utódját. Amire bizony nincs túl sok idejük, hiszen május 19-én már színpadra kell állniuk, mivel indul a nyári koncertturné, amit lemondani viszont nem szeretnének.

fkriszta

2007. 05. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 06. 10. 17:18
hu szar de mind 1

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Evanescence: egyszerre két tag is távozott cikk képei
Evanescence - Evanescence: egyszerre két tag is távozottEvanescence - Evanescence: egyszerre két tag is távozott