Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dobta a saját anyját Usher

Usher - Dobta a saját anyját Usher

Egyszer s mindenkorra véget ért az Usher és első menedzsere, az édesanyja közti munkaviszony. A sztármami leveszi a kezét fia karrierjéről, és inkább a közelgő esküvő munkálatait végzi. Usher és anyukája barátságban váltak el...

Nem ritka a nyugati parton, hogy egy sztárnak a saját édesanyja egyengeti az útját. Beyoncé például főállásban foglalkoztatja az anyukáját tanácsadóként, és munkájáért természetesen jól meg is fizeti. P. Diddy szintén bevonta birodalma irányításába a mamit, és legalább kilenc céget alapított csak azért, hogy anyukája elfoglalja és rommá keresse magát nyugdíjas éveiben.

Usher - Dobta a saját anyját Usher

Usher édesanyja viszont megelégelte a show-t és a csillogást, és benyújtotta felmondását - saját fiának (ez azért vicces lehetett...). Az rnb sztár természetesen megértette és tudomásul vette anyukája kérését. Az asszonynak nagyon nagy szerepe volt abban, hogy a fia idáig jutott, az Ő kapcsolata és közbenjárása nélkül Usher sosem jutott volna lemezszerződéshez. Együttműködésük 1994-ben kezdődött, ennek vetettek véget a hét elején.

Usher - Dobta a saját anyját Usher

"A mamival a legnagyobb egyetértésben váltunk szét. Ideje volt kettéválasztanom a családi életet és a munkát, nem jó, hogy mindennel szegény anyukámat terhelem. Most minden energiámmal az új lemezre koncentrálok, anya pedig jobban készül az esküvőmre, mint én magam" - mondta Usher.

Az énekes új albuma nyáron kerül a boltokba, a beharangozó kislemez nagy valószínűséggel az Anything lesz. Usher pedig ezután végre oltár elé viszi a menyasszonyát, Tamekat, akivel a tervek szerint novemberben házasodnak össze Hawaii-n.

Juhász Gergely

2007. 05. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Dobta a saját anyját Usher cikk képei
Usher - Dobta a saját anyját UsherUsher - Dobta a saját anyját UsherUsher - Dobta a saját anyját Usher