Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Feldolgozásokkal tér vissza a Poison

Poison - Feldolgozásokkal tér vissza a Poison

A '80-as, '90-es évek rock slágereit értelmezi újra a Poison csapata júniusban megjelenő új albumán. A Poison utoljára 2002-ben adott ki lemezt, azóta főleg jubileumi újrakiadások láttak napvilágot az egykoron glam-rock társaságtól.

Bret Michaels fémjelezte Poison csapata idén nyáron új lemezzel készül visszatérni. A Poison'd címre hallgató anyagon viszont vadiúj zenekari nótákat nem találhatunk majd, mivel egytől egyig régi nagy klasszikusokat dolgozott fel a rockcsapat. Így Poison-féle újraértelmezés alá került David Bowie Suffragette City című dala, a Rolling Stones Dead Flowers-e vagy Alice Coper I Never Cry -ja, de nem maradhatott le a KISS vagy Tom Petty egy-egy régi felvételének a Poisonos átdolgozása sem. A csapat utoljára öt évvel ezelőtt, 2002-ben dobta piacra a Hollyweird c. lemezt, az azóta eltelt időszakban pedig három nagy klasszikus albumuk, a 'Look What the Cat Dragged In', az 'Open Up and Say...Ahh!' és a 'Flesh & Blood' húsz esztendős jubileumi újrakiadásával találkozhattunk a boltokban.

A Poison a nyár folyamán egy masszív észak-amerikai turnénak néz elébe, míg a frontember, Bret MIchaels a VH1 csatorna hamarosan induló valóságshowjának lesz főszereplője. A Rock Of Love With Bret Michaels című reality sorozatban a rocksztár magánéletét veszik erősen górcső alá. Ahogy a tévéműsor producerei fogalmaztak, fellebben a titok a rocksztár párkeresési problémáit illetően, miért nem tud például hosszútávon egy nő mellett kitartani, illetve a nők miért hagyják rendszeresen faképnél a már öregedő, de még mindig jóképű Bretet.

fkriszta

2007. 05. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Feldolgozásokkal tér vissza a Poison cikk képei
Poison - Feldolgozásokkal tér vissza a Poison