Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Öngyilkos akart lenni Marylin Manson

Marilyn Manson - Öngyilkos akart lenni Marylin Manson

A keresett színésznő Dita Von Teese-zel való szakítása után teljesen a padlóra került Marylin Manson. Azt hihetnénk, a botrányhős félvállról vette a dolgot, pedig nem így van. Manson teljesen összeroppant, április végén majdnem öngyilkos lett.

Marylin Manson néhány hete kapta kézhez a válási papírokat, és a hercehurca teljesen kikészítette. Ráadásul aktuális barátnője, a mindössze 19 esztendős Evan Rachel Wood is kidobta, amiért az énekes megállás nélkül az exéről áradozott neki.

Nem csupán Rachel volt az, aki miatt tönkrement Manson és Dita házassága: a kaput az tette be a színésznőnél, amikor tavaly decemberben Marylin megállás nélkül Lindsay Lohannel partizott. Dita azonnal beadta a válópert, amelyben kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

Marilyn Manson - Öngyilkos akart lenni Marylin Manson

Mansont azért viselte meg a válás, mert - állítása szerint - Von Teese volt élete szerelme. Nem csupán férj és feleség, hanem igazi barátok és lelkitársak voltak, ezért hiányát a mai napig sem tudta feldolgozni. Áprilisban annyira magába zuhant, hogy eldöntötte: öngyilkos lesz. Egy MTV-nek adott interjújában elmondta: sosem érezte olyan közel a halált, mint akkor, és egy hajszálon múlt, hogy kioltsa saját életét.

Juhász Gergely

2007. 05. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 12. 06. 10:57
Sajnálom őt! Egy élő Isten az én szememben, és kiborít hogy így elbánt magával, és tudom milyen szar ha egy szerelem véget ér. De fel a fejjel, egyszer mindent megkapsz öreg harcos, amikor ott fent vagy!!-puszi
Vendég 2008. 08. 08. 12:20
szegény mester jah jól kiborult miatta.de a csaj jól tudta hogy Manson mijen akkor nem kellett volna össze házasodnia vele.ha igazán szerette volna akkor nem dobta volna ezmiatt mert akkor elfogadta volna hogy ő ijen és kész.
Manson 2008. 11. 15. 15:21
Hülyeség !!!
Manson 2008. 11. 15. 15:21
Hülyeség !!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Öngyilkos akart lenni Marylin Manson cikk képei
Marilyn Manson - Öngyilkos akart lenni Marylin MansonMarilyn Manson - Öngyilkos akart lenni Marylin MansonMarilyn Manson - Öngyilkos akart lenni Marylin MansonMarilyn Manson - Öngyilkos akart lenni Marylin Manson