Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Botrányos koncertet adott Akon, beintettek a szponzorok és Gwen Stefani is

Akon - Botrányos koncertet adott Akon, beintettek a szponzorok és Gwen Stefani is

Kínos botrány kerekedett Akon Trinidad-i fellépéséből. A sztár egy exkluzív nightclubban adott koncertet, amiről másnap reggel egy 14 éves lány meglepő írást tett fel a netre. A bibi, hogy a partit szigorúan csak 18 éven felüliek látogathatták...

Akon kénytelen volt nyilvánosan bocsánatot kérni a rajongóitól, miután egy 14 éves rajongója megdöbbentő - és az utolsó betűig igaz - írást tett fel a blogjára. Eszerint Akon folyamatosan alpári megjegyzésekkel dobálózott és szó szerint porig alázta Trinidad népét. Ami a legmegdöbbentőbb - és bár erről pont nem Akon tehet -, hogy a parti szigorúan zártkörű volt, és csak 18 éven felüliek látogathatták. A lány pedig - aki a buli közben a színpadon majdnem felfalta Akont - épphogycsak betöltötte a tizennégyet.

Akon - Botrányos koncertet adott Akon, beintettek a szponzorok és Gwen Stefani is

A 34 éves rapper a következőképpen kommentálta a történteket: "Szeretnék őszintén elnézést kérni a közönségtől, különösen a kiskorú hölgyrajongóktól, és természetesen Trinidad egész népétől. Nem volt szándékomban senkit megbántani, különösen nem a fiatal generációt. Szeretném valahogy jóvátenni ezt a kellemetlen incidenst".

Akon - Botrányos koncertet adott Akon, beintettek a szponzorok és Gwen Stefani is

A sztárnak ráadásul nem csupán a közönség haragja miatt fájhat a feje: az affér után ugyanis Gwen Stefani menedzsmentje azonnal nyilatkozatot adott ki, mely szerint a No Doubt énekesnője haladéktalanul megszakítja a közös munkát Akon-nel. A rapper március óta kísérte Gwen Stefanit világkörüli turnéján, ám a közös munka az afrikai botrány után csúfos véget ért.

Csak hab a tortán, hogy a szponzorok jó része is azonnal szerződést bontott Akon-nel, akinek tehát felelőtlen szitkozódásai miatt mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia. Ezek után biztos, hogy a sztár nem kíséri el Gwen Stefanit budapesti fellépésére, amelyre októberben kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában.

Juhász Gergely

2007. 05. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 10. 08. 11:15
semmi
Vendég 2008. 03. 12. 17:47
Akon nem rapper, hanem énekes!
Vendég 2008. 04. 19. 20:14
AKON A LEGJOBB!!
Vendég 2009. 04. 27. 19:49
hülyeség az egész

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Botrányos koncertet adott Akon, beintettek a szponzorok és Gwen Stefani is cikk képei
Akon - Botrányos koncertet adott Akon, beintettek a szponzorok és Gwen Stefani isAkon - Botrányos koncertet adott Akon, beintettek a szponzorok és Gwen Stefani isAkon - Botrányos koncertet adott Akon, beintettek a szponzorok és Gwen Stefani isAkon - Botrányos koncertet adott Akon, beintettek a szponzorok és Gwen Stefani is