Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rúzsa Magdi bejutott a döntőbe

Rúzsa Magdolna - Rúzsa Magdi bejutott a döntőbe

A csütörtök este zajlott elődöntő eredményeként továbbjutott az Eurovíziós Dalverseny döntőjébe Rúzsa Magdi. Az elődöntőből főleg a keleti régió jött ki győztesen, közben meg DJ Bobo elvérzett.

Most már biztos, hogy szombat este Rúzsa Magdi is ott lesz a Helsinkiben megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalverseny fináléjában. A csütörtök éjjel zajlott elődöntőn 28 ország tíz legjobbja került kiválasztásra a nézők szavazatai alapján. A felhozatal főleg a táncosabb látványshowkban volt gazdag, akárcsak a legnagyobb esélyesnek tartott DJ Bobo fellépése is, aki szinte elveszett a tánckara sűrűjében a Vampires Are Alive című számának előadása közben. Az elődöntő egyértelmű nyertesei a kelet-európai országok lettek, szinte csak a régiónk képviselői juthattak a szombati döntőbe. Magdi egyszerű, de egyben nagyszerű előadása magasan kitűnt a közepesnek mondható mezőnyből, így szinte biztos volt, hogy a tíz kiválasztott boríték közül az egyikben Magyarország is ott lesz.

Az elődöntő utáni percekben adott sajtótájékoztatón így fogalmazott Magdi: „Úgy gondolom, hogy egy szép hang is képes az emberek lelkére hatni. Remélem, hogy szombaton teljes örömben lehet részem. És azt is remélem, hogy meg fogják hallgatni a dalt és örömet is okozhatok vele szombat este.”

Rúzsa Magdi szombaton mérkőzik meg ismét az Unsubstiantial Blues dalával. A döntőben a vele együtt bejutott tíz elődöntősön kívül a négy alapító ország művészei, valamint a múlt évi tíz legjobb eredményt elért állam delegáltjai, összesen 24 ország mérheti össze 'tudását'.

fkriszta

2007. 05. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rúzsa Magdi bejutott a döntőbe cikk képei
Rúzsa Magdolna - Rúzsa Magdi bejutott a döntőbe