Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Júliusban pótolja a budapesti bulit Snoop Dogg

Snoop Dogg - Júliusban pótolja a budapesti bulit Snoop Dogg

Igazi szenzáció volt, amikor felröppent a hír, hogy Snoop Dogg Budapesten koncertezik. Az április 5-i buli sajnos elmaradt, de a nagykutya ígéretet tett arra, hogy kárpótolja a magyar közönséget. Így is lesz: július közepén jön. Most tényleg.

Mint ismert, Snoopot sorozatos balhéi miatt kiutasították Angliából, ezért lemondta a többi európai fellépését is, mint például az áprilisi budapesti koncertet. Szerencsére bebizonyosodott, hogy a nagykutya menedzsmentje nem a levegőbe beszélt, amikor azt ígérte, még nyáron visszajönnek Magyarországra.

Snoop Dogg júliusban lép a magyar közönség elé, vagy 12-én a Syma csarnokban, vagy pedig 13-án a Papp László Budapest Sportarénában. A szervezők azért bizakodók, mert a szerződés szerint a rappernek brutális "lelépti" díjat kellene fizetnie, ha ismét elállna a koncerttől. És ismerve a nagykutya idei gyér bevételeit, erre biztosan nem fog sor kerülni.

Snoop Dogg - Júliusban pótolja a budapesti bulit Snoop Dogg

Szóval Budapest, július 12-13: Snoop Dogg. Állítólag most tényleg...

Juhász Gergely

2007. 05. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Júliusban pótolja a budapesti bulit Snoop Dogg cikk képei
Snoop Dogg - Júliusban pótolja a budapesti bulit Snoop DoggSnoop Dogg - Júliusban pótolja a budapesti bulit Snoop DoggSnoop Dogg - Júliusban pótolja a budapesti bulit Snoop DoggSnoop Dogg - Júliusban pótolja a budapesti bulit Snoop DoggSnoop Dogg - Júliusban pótolja a budapesti bulit Snoop Dogg