Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gyermeknapon jótékonysági koncertet ad Caramel

Caramel - Gyermeknapon jótékonysági koncertet ad Caramel

Caramel lesz a sztárvendége annak a gyermeknapi jótékonysági koncertnek, amelyet a Fészek Egyesület szervez a nála és a partnerszervezeteknél nevelkedő, állami gondozott gyerekek számára.

A gyereknap alkalmából szervezett koncert május 20-án lesz a ceglédi sportcsarnokban. Az eseményhez önkéntesen járultak hozzá a közreműködők.
A Fészek Egyesület hagyományosan minden évben megrendezi a gyereknapot, amelynek ebben az évben Cegléd a házigazdája. Igazi társadalmi összefogás jött létre a gyerekekért: a gyereknap résztvevői, fellépői és a ceglédiek önkéntes alapon járultak hozzá a gyereknap sikeréhez.

Caramel - Gyermeknapon jótékonysági koncertet ad Caramel

Molnár Ferenc Caramel, a Megasztár felfedezettje azonnal igent mondott a felkérésre. - Már sokszor felléptem jótékonysági koncerteken, természetes volt, hogy Ceglédre is elmegyek a gyerekekért. Azt szeretném, ha együtt énekelhetnénk és maradandó élmény lenne mindannyiunknak. A gyereknapi koncert jó lehetőség arra is, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a nehéz sorsú gyerekekre – mondta el az énekes.

Háromszáz, nevelőszülőknél nevelkedő gyerek és családjuk érkezik a Fészek hálózatából, amely a legnagyobb, civil fenntartású nevelőszülői hálózat az országban. Az Egyesület partnerszervezeteit is meghívta a gyereknapra, így gyerekek jönnek az SOS Gyerekfalutól, a Hazafelé Alapítványtól és más gyerekvédelmi szakszolgálatoktól is. A szervezők összesen nyolcszáz résztvevőre számítanak.

Az egész napos programon bűvészek, harcművészet-bemutatók, táncshow és Caramel várja az állami gondozott gyerekeket.
Példa nélküli az az összefogás, ahogy mindenki megmozdult a gyerekekért – mondta el Báló Ottília, a Fészek Egyesület ügyvezetője. – Egyesületünk azért jött létre, hogy az állami gondozott gyerekek ne csak a minimum ellátást kapják, hanem színvonalas körülményeket és rendezett családi hátteret biztosítsunk nekik. A gyereknap is bizonyítja, hogy létezik összefogás és társadalmi felelősség az országban.

2007. 05. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gyermeknapon jótékonysági koncertet ad Caramel cikk képei
Caramel - Gyermeknapon jótékonysági koncertet ad CaramelCaramel - Gyermeknapon jótékonysági koncertet ad Caramel