Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Május 25-én Lola nap lesz a VIVA-n

Lola - Május 25-én Lola nap lesz a VIVA-n

Most már nyugodtan állíthatjuk, hogy a kiscsaj felnőtt és remek sikereket tudhat magáénak. Sőt már a zenecsatorna is vele foglalkozik. Többször láthatjátok eddig elkészült klipjeit és a legújabb, immár kislemezként is napvilágot látott "Mozdulj már" című videóját.

A Munkanapló című műsorban Lola egy teljes napját követhetitek végig, s a Megálló vendége is az ifjú énekesnő lesz. Az Interaktívban is Lolával foglalkoznak, illetve zenésztársai, kollégái, barátai beszélnek az énekesnőről. A Lola-napon egy exkluzív mélyinterjút láthattok a tinisztárral, amelyben olyan dolgokról mesél gyerekkorából, illetve magánéletéről, amiket eddig még nem tudhattunk róla. A Poparazzi című műsorban Lola eddigi életútjáról lehet látni egy kisfilmet. Ezenkívül sohasem látott werkfilmek, gyermekkkori videók, koncertfelvételek, részletek a Szombat esti láz műsorból, a Barátok köztből.

Mindezek mellett a tinisztárt ismét jelölték "Az év énekesnője" kategóriában a BRAVO Otto díjra! A május 27-én megrendezendő díjkiosztóról és a szavazásról részletek az újság aktuális számában!

Jónap Tamás

2007. 05. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 05. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Május 25-én Lola nap lesz a VIVA-n cikk képei
Lola - Május 25-én Lola nap lesz a VIVA-n