Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új klip a DJ párostól

Náksi és Brunner - Új klip a DJ párostól

A napokban elkészült a Náksi vs. Brunner-páros legújabb dalához forgatott videoklip. A "Somewhere Over the Rainbow" című feldolgozás eredetije mindenkinek ismerős lehet az Óz, a csodák csodája című musicalből, hét évtizeddel a zenés darab után azonban Magyarország első számú DJ-párosa a 21. század hangzásának megfelelően elkészítette a sláger új változatát.

Somewhere Over The Rainbow

A dalhoz készült klip már megtekinthető a www.naksivsbrunner.hu oldalon. A "Somewhere Over the Rainbow" tévépremierje egyébként a VIVA TV Club Rotation című műsorában lesz május 18-án, pénteken este.

A DJ-páros a jól megszokott csapattal dolgozott ismét: a Budapest utcáin forgatott klip felelősei ugyanis Suta és Astro, akik jó pár Náksi vs. Brunner-videót készítettek már az elmúlt közel egy évtized során. A klip egy modern városi kalandról szól, amelyben a két főszereplő egy autóval bolyong és folyamatosan eltéved, miközben keresi a célját/útját. A keresgélésben segítségükre van egy hatalmas kinyitható "lepedő" térkép, amit a motorháztetőre helyezve nézegetnek végső elkeseredésükben.

Náksi és Brunner - Új klip a DJ párostól

A cél keresése közben a budapesti eltévedésből egy digitális világutazás kerekedik, amely közben a világ számos nagyvárosának forgatagában találják magukat virtuálisan, de valahogy a tébolyult urbanisztikus világokból mindig sikerül Budapestre visszaérni, hogy aztán egy újabb eltévedésbe rohanjanak bele... A klip végén a főszereplők megérkeznek valahova, de az nem derül ki, hogy pontosan hova. A folytatást azonban talán megtudjuk egy következő videoklipből.

Jónap Tamás

2007. 05. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 05. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új klip a DJ párostól cikk képei
Náksi és Brunner - Új klip a DJ párostólNáksi és Brunner - Új klip a DJ párostól