Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sheryl Crow anya lett!

Sheryl Crow - Sheryl Crow anya lett!

Ha nem is természetes úton, de végre anyai örömök elé néz Sheryl Crow. Pénteken jelentette be ugyanis, hogy egy két hetes kisfiút fogadott örökbe.

Sheryl Crow az elmúlt időszakban szinte semmi másra nem vágyott mint hogy édesanya legyen. Sajnos a 45 éves énekesnőnek természetes úton még nem sikerült áldott állapotba kerülni, de a napokban végre elszánta magát és egy kisfiút fogadott örökbe. A két hetes csöppség a Wyatt nevet kapta Sheryl édesapja után, a középső neve pedig Steven lett az öccse nevét örökölve. Az örömhírt a hivatalos honlapján keresztül osztotta meg rajongóival. Viszont a gyermek örökbefogadásán és nevén kívül túl sok információval nem szolgált a baba eredeti családjáról.

Sheryl Crow - Sheryl Crow anya lett!

Sheryl Crow többször közel volt a családalapításhoz, sokáig járt együtt a híres sportoló Lance Armstronggal, aki időközben el is jegyezte. Már úgy tűnt, hogy végre révbe ér mellette, de 2006. februárjában szakított a pár. Sheryl számos alkalommal tagadta, hogy kapcsolatuk alatt már szeretett volna gyermeket, illetve, hogy ennek érdekében több klinikát is felkeresett, de láthatóan szívesen vigyázott párjának első házasságából született fiára és ikerlányaira és komolyan is vette a pótanya feladatkörét. Szakításuk után pár héttel Crow bejelentette, hogy rákos daganatot találtak a melleiben. Ezt követően egy sikeres műtéten ment keresztül, és szerencsére teljesen felépült a betegségből. Viszont ekkor döbbent rá a család fontosságára és egyre több helyen beszélt arról, hogy örökbefogadáson gondolkodik. A terv végre megvalósult, hiszen péntek óta Sheryl egy kisfiú anyukája lett.

fkriszta

2007. 05. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sheryl Crow anya lett! cikk képei
Sheryl Crow - Sheryl Crow anya lett!Sheryl Crow - Sheryl Crow anya lett!