Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bon Jovi: intenzív turné csak jövőre

Bon Jovi - Bon Jovi: intenzív turné csak jövőre

A Bon Jovi június elején hozza ki új lemezét, de a tervek szerint ezt az anyagot csak egy pár fellépés követi, turnézni idén nem fog a zenekar. Jon Bon Jovi azt ígéri rajongóinak, hogy jövőre mindent bepótolnak. Nem véletlen, hiszen 2008-ban lesz 25 éves a banda!

Június 19-én kerül a lemezboltokba a vadiúj Bon Jovi-korong Lost Highway címmel, de a már hivatalossá tett információk szerint ezúttal klasszikus értelemben vett turné nem követi a lemezmegjelenést. A fő ok az, hogy a csapat az idei esztendőben nem szeretné előre ellőni a puskaport, hiszen jövőre jön egy kerek évszám a banda életében: fennállásuk 25 éves jubileumát ülik majd! De persze kellenek egyéb kifogások is az idei turné kihagyására, a Billboard értesülései szerint magánéleti okok is közrejátszanak a turné elhalasztásában. Jon Bon Jovi például több évtized után otthagyja a nyugodt szülővárosát, New Jersey-t és feleségével, Dorotheával és gyermekeikkel New York egyik legforgalmasabb övezetébe, Manhattan-be költözik. „A feleségem és én is változásra vágyunk. Nem adjuk el a házunkat, de beköltözünk New Yorkba. A gyerekeinknek mindenképp ott kell iskolába járniuk. Mindenképp nagy váltás lesz.” – nyilatkozta Jon Bon Jovi.

Bon Jovi - Bon Jovi: intenzív turné csak jövőre

És bizony, hogy Jon a négy gyermekét és feleségét még a nyáron át tudja költöztetni New Yorkba, jó pár hét szervezés szükséges. Így a nyári időszakban a lemezmegjelenés ellenére is csak a legfontosabb műsorokat vállalják el, és csak egy-két nevesebb rendezvényen lép fel a zenekar. Többek között ők nyitják meg a londoni vadiúj O2 arénát, de otthonukban, New Jersey-ban is felavatnak egy új stadiont, a newarki Prudential Centert, mely a New Jersey Devils hokicsapat otthona lesz a jövőben. Ezenkívül fellépnek július 7-én az Al Gore nevéhez és szervezéséhez kötődő Live Earth jótékonysági koncerten.

Viszont Jon Bon Jovi már most ígéri, hogy 2008-ban minden rajongójukat kárpótolni fogják. „Lesz egy igazi nagy turné, de csak jövőre” – nyilatkozta a Billboardnak Jon. „Jelenleg szervezik az állomásokat. Amit már tudok, hogy Japánban és Ausztráliában januárban és februárban turnézunk, ezt követi az Egyesült Államok. Kora tavasszal Európa szabadtéri helyszíneit járjuk be, majd jövő nyáron Amerika fesztiváljai, stadionjai következnek- ahogy ezt korábban is csináltuk.”

A Bon Jovi június 19-én megjelenő új albuma az előzetes hírek szerint igencsak country hatásokkal átszőtt korong lesz. Köszönhető ez Dann Huff producer segédletének, aki korábban Keith Urban vagy Sheryl Crow lemezeinek hangzásáért volt felelős. Közreműködőkről is tudott, hogy többek között LeAnn Rimes , valamint Big& Rich is feltűnik a lemezen egy-egy dalban. Az első kislemezhez, a (You Want To) Make a Memory-hez már el is készült a klip, amit az alábbi linken meg is tudtok nézni.

A csapat egyébként a nyáron újra vállalkozik egy MTV Unplugged műsor felvételére. Valószínűleg már kevesen emlékeznek rá, hogy ez az akusztikus műsor sokak szerint pont a Bon Jovi zenekarnak köszönhetően indult el. Az 1990-es MTV Video Music Awards –on egy szál gitárral és mezítláb ment a színpadra Jon Bon Jovi és Richie Sambora, ahol két azóta is klasszikusnak számító Bon Jovi-dalt, a Wanted Dead Or Alive-ot és a Livin’ On A Prayert adták elő. Nem kis sikert aratva indították el ezzel az Unplugged műsor ötletét. Saját első Unlugged-jukat viszont csak jó pár évvel később rögzítették, aminek idén jön a folytatása.

fkriszta

2007. 05. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 12. 28. 17:24
szar! bár Bon Jovi elég helyes:):)
Vendég 2008. 07. 11. 19:29
a mai napig ők a legjobbak..sztem,már több éve imádom őket és a zenéjüket!!! 4ever!!! r:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bon Jovi: intenzív turné csak jövőre cikk képei
Bon Jovi - Bon Jovi: intenzív turné csak jövőreBon Jovi - Bon Jovi: intenzív turné csak jövőre