Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A ZZ Top hamarosan stúdióba vonul

ZZ Top - A ZZ Top hamarosan stúdióba vonul

A rock veteránjai, a ZZ Top minél hamarabb szeretne stúdióba vonulni, hogy végre egy új lemezt vegyenek fel. Már csak a kiadójukkal kell megállapodniuk. Új stúdióalbumon kívül egy koncert DVD-n is dolgoznak.

A texasi illetőségű ZZ Top már új albumon ötletel, számos dalkezdemény már kész a 2003-as „Mescalero” című albumuk folytatására, de még a megjelenésre várnunk kell, a banda ugyanis még nagyban tárgyal a kiadójával.

„Ahogy már leírhatjuk és megvan a megállapodás, de igazándiból nem tudom meddig tart még.” – mesélte a Billboardnak Dusty Hill basszusgitáros. „Mindig is fontos számunkra a lemezkészítés, hiszen ha nem koncertezünk, akkor csak ezt csináljuk. Készen állunk egy új anyagra.” – folytatta.

ZZ Top - A ZZ Top hamarosan stúdióba vonul

Ötletekből már nem kevés összeállt az elmúlt pár évben, de még kész dalok nincsenek, csak dalfoszlányok, kezdemények. „Van közel ötven számcím és ötven dalötletünk.” – meséli Dusty.

Ezenkívül szó van egy koncert DVDről, ami egyébként a banda legelső ilyen kiadványa lenne. Idén számos lehetőségük lesz rögzíteni egy fellépést, hiszen a következő hónapban Európában adnak koncertet, amit jó pár amerikai dátum követ. Dusty Hill elmondása szerint a ZZ Top karrierjének meghatározó dalai és pár klasszikus kerül majd elő mint a "Brown Sugar", a "Francine" vagy a legújabbak egyike, a "Mescalero”.

A múlt hétvégén a hármas is részt vett a Las Vegas-ban második alkalommal megrendezett éves VH1 Rock Honors zenei eseményen, amit május 2-én láthatunk a televízió műsorán. A bandán kívül a Genesis, Ozzy Osbourne és a Heart előtt tisztelgett a zenei szakma.

fkriszta

2007. 05. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A ZZ Top hamarosan stúdióba vonul cikk képei
ZZ Top - A ZZ Top hamarosan stúdióba vonulZZ Top - A ZZ Top hamarosan stúdióba vonul