Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Kanye West album szeptemberben

Kanye West - Új Kanye West album szeptemberben

Vége a találgatásoknak: ősszel jelenik meg Kanye West új, szám szerint harmadik stúdióalbuma. Kanye január vége óta dolgozik az anyagon, amelyről egy-két dalt valószínűleg már júliusban, a Diana emlékkoncerten is elénekel.

Kanye harmadik lemeze Graduation címmel kerül a boltokba idén szeptemberben. A lemez munkálatai egy szűk szerzőgárdával már januárban megkezdődtek, tavasz elején pedig a Coldplay frontembere, Chris Martin is írt néhány dalt a korongra.

Éppen az Ő szerzeménye, a Can't Tell Me Nothing lesz az új album első kislemeze, amit Kanye West valószínűleg előad a Diana hercegnő emlékére rendezett júliusi megakoncerten. A Graduation egyébként méltó folytatása lesz a rapper 2005-ös Late Registration című lemezének, melyről a Gold Digger-t a mai napig tisztességgel tolják a zenerádiók.

Kanye West - Új Kanye West album szeptemberben

Nem véletlenül kellett csaknem két és fél évet várni az új anyagra. Kanye ugyanis akkora sikert aratott Amerikában, hogy Mariah Carey és Lil Kim is felkérte, írjon nekik egy-egy tucat dalt. Kanye sokáig ezekkel volt elfoglalva, és csak idén tudott nekilátni saját munkáinak.

Juhász Gergely

2007. 05. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Kanye West album szeptemberben cikk képei
Kanye West - Új Kanye West album szeptemberbenKanye West - Új Kanye West album szeptemberbenKanye West - Új Kanye West album szeptemberben