Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nem a Hooligans-barátnőt erőszakolták meg

Hooligans - Nem a Hooligans-barátnőt erőszakolták meg

Felkorbácsolta az indulatokat a napokban kirobbant botrány, mely szerint öt álrendőr megállított, igazoltatott és megerőszakolt egy 21 éves nőt. Az első hírek arról szóltak, hogy az áldozat a Hooligans gitárosának barátnője, pedig nem így van.

A 21 éves hölgy ugyanis nem a szerelme, hanem egy közeli barátja Késmárki Zsoltnak, a Hooligans zenészének. Zsolt volt az első, akitől a szerencsétlen áldozat telefonon segítséget kért a szörnyű eset után.

Mint ismert, május 4-én este a Zsanettet a Múzeum körúton öt, magát rendőrnek kiadó személy intette le. Közölték, hogy nem volt bekapcsolva a biztonsági öv, és ezért bírságot kell kiszabniuk. Mivel a hölgy nem tudott a helyszínen fizetni, átültették a rendőrautóba és közölték vele, hogy beviszik a kapitányságra.

Hooligans - Nem a Hooligans-barátnőt erőszakolták meg

Kicsit később azonban megálltak egy kihalt utcában és kicibálták a szerencsétlen lányt az autóból. Az öt személy közül az egyik orális szexre kényszerítette az áldozatot, közben egy másik elkövető megerőszakolta.

Az MTI úgy tudja, a főügyész szerint öt rendőr nem volt együtt szolgálatban a bűncselekmény éjjelén. A nyomozás nagy erőkkel zajlik, de csak akkor fognak az ügyben bárkit is meggyanúsítani, ha az összes bizonyíték rendelkezésre áll.

Juhász Gergely

2007. 05. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nem a Hooligans-barátnőt erőszakolták meg cikk képei
Hooligans - Nem a Hooligans-barátnőt erőszakolták megHooligans - Nem a Hooligans-barátnőt erőszakolták megHooligans - Nem a Hooligans-barátnőt erőszakolták meg