Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy Betty

Varga Feri & Balássy Betty - Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy Betty

Pár nappal bemutatkozó nagylemezük megjelenése után teltházas, nagysikerű koncertet adott a Megasztár szerelmespárja, Balássy Betty és Varga Feri.

Életük első színházi koncertje volt ez, melyre több hónapon keresztül próbáltak. A közel 2 órás koncert zenei anyaga igen sokszínű és változatos volt: az "Ébredni valakiért" című új stúdióalbum dalai mellett olyan világslágerek is felcsendültek, mint pl. a Have You Met Miss Jones, a Somebody To Love, vagy a Rome Wasn't Built In a Day. A Fonogram-díjas "Egy bolond százat csinál" című dalt különleges hangszerelésben adta elő a sikerpáros, de a közös dalokon kívül természetesen mindketten szólóban is bizonyították rendkívüli tehetségüket, sőt! Feritől még egy jól sikerült dobszólót is láthattunk/hallhattunk!

Varga Feri & Balássy Betty - Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy Betty

Feri saját kísérőzenekarán kívül néhány szám erejéig a Stúdió 11 is jelentős szerepet kapott, mert erre az alkalomra különleges zenei csemegével - és igen látványos színpadképpel - készültek Ferivel és Bettyvel.

A hang és fénytechnika világszínvonalú berendezésekkel tette a látványt teljesebbé, a Südi Iringó és Dudás Tibor vezette show-tánckar fellépése pedig csodálatos élmény volt a latin-táncok szerelmesei számára.

2007. 05. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 28. 21:51
Beautiful work! Black pornstars sxhfv

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy Betty cikk képei
Varga Feri & Balássy Betty - Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy BettyVarga Feri & Balássy Betty - Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy BettyVarga Feri & Balássy Betty - Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy BettyVarga Feri & Balássy Betty - Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy BettyVarga Feri & Balássy Betty - Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy BettyVarga Feri & Balássy Betty - Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy BettyVarga Feri & Balássy Betty - Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy BettyVarga Feri & Balássy Betty - Teltház előtt mutatkozott be Varga Feri és Balássy Betty