Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Már letölthető Madonna jótékonysági dala!

Madonna - Már letölthető Madonna jótékonysági dala!

A július 7-i Live Earth koncerten nemcsak fellépőként fog részt venni Madonna, hanem még egy exkluzív dalt is írt ennek kapcsán. A "Hey You" már letölthető a Microsoft oldaláról. Minden letöltés után pedig negyed dollár az Alliance for Climate Protection szervezetnek utalódik át.

Madonna láthatóan szívén viseli a globális felmelegedés problémáját. Az Al Gore által útjára indított Live Earth néven futó jótékonysági és figyelemfelkeltő szervezés egyik aktív résztvevője lett Madonna. Nemcsak a július 7-én megrendezésre kerülő koncerten fog fellépni, hanem egy vadonatúj dallal rukkolt elő. A "Hey You" című új Madonna-szám Londonban került rögzítésre Pharrell Williams és Madonna közös producerkedése mellett. A szerzemény természetesen jótékonysági célokat fog szolgálni, a Microsoftnak köszönhetően letölthető a Live Earth Microsoft által létrehozott oldaláról. Az első egymillió letöltésnél minden egyes leszedett mp3/wma után a Microsoft negyed dollárt különít el a globális felmelegedésért küzdő non-profit szervezetnek, az Alliance for Climate Protection részére.

Madonna - Már letölthető Madonna jótékonysági dala!

Madonna a monumentális koncertsorozat londoni színhelyén , a Wembley Stadionban fog fellépni, ahol többek között 17 művész követi majd egymást a 24 órás nonstop zenehömpölyegben, többek között a Red Hot Chili Peppers, a Genesis vagy a Beastie Boys. A Live Earth egyébként nyolc metropoliszban kerül párhuzamosan megrendezésre: New York, London, Sydney, Tokió, Shanghai, Johannesburg, Rio de Janeiro és Hamburg ad helyet a nem mindennapi zenei összefogásnak, amit sokan a Live Aidhez hasonlítanak. A koncerteken több mint 100 ismert zenekar lép fel, akiket közel a világon 2 milliárdan követhetnek majd élőben . Sőt a neten is lesz lehetőségünk figyelni a műsort, de aki lemaradna, azok még idén DVDn megvásárolhatják a Live Earth teljes képi anyagát.

fkriszta

2007. 05. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Már letölthető Madonna jótékonysági dala! cikk képei
Madonna - Már letölthető Madonna jótékonysági dala!Madonna - Már letölthető Madonna jótékonysági dala!