Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget 2007: augusztus 7-15-ig, tizenötödszörre!

Sziget - Sziget 2007: augusztus 7-15-ig, tizenötödszörre!

Kevesebb mint 3 hónappal a kezdés előtt már összeállt a (közel) végleges Sziget program! Minden idők legjobb zenei felhozatalával, és egy nulladik napi LGT-koncerttel ünnepli a Sziget a 15. fesztivált.

A zenén kívül természetesen lesz más is. Színház, tánc, komolyzene, kabaré, performansz, filmbemutatók, képzőművészet, kézművesség, irodalmi bemutatók, gyerek-, sport-, és szabadidős programok, tehát minden, ami nemzetközi szinten is egyedivé teszi a Szigetet.

A jubileumi Sziget újdonsága, hogy a korábbi évektől eltérően, mostantól napijegyet is lehet venni kedvezményes áron. A július 15-ig tartó akcióban 7000 forint lesz a napijegy ára, beleértve a nulladik napi LGT koncertet is. Hetijegyet május 10-től már teljes áron lehet kapni, de az "ottalvós" hetijegy, ami 37500 forintba kerül, nyolc napra szól, hiszen ez a bérlet az LGT-koncertre is érvényes. Így valamivel több, mint 5 napijegy áráért 8 napig szórakozhatnak az ottalvós bérletvásárlók. Természetesen lehet még "hazamenős" hetijegyet is kapni, ennek ára 30.000 forint. Ezzel is most még közel 3 napot spórolhat, aki egy egész hetet akar tölteni a Szigeten.

Az idei Szigeten továbbra is a látogatók kényelmes szórakozását segítik a már megszokott szolgáltatások (mosodától a csomagmegőrzőig, gyerekmegőrzőtől a postáig). Továbbra is lehet a Szigeten bank-automatából pénz felvenni, a bejárati pénztárban bankkártyával fizetni. Lesz továbbá patika, talált tárgyak osztálya, értékmegőrző, 168 órás egészségügyi és biztonsági ügyelet, nyelvi elsősegély sátor, információs pult és számos további szolgáltatás, ami kényelmessé teszi a Szigeten eltöltött hetet. A szervezők minden lehetséges fórumon felhívják a Szigetre indulók figyelmét, hogy a tömegközlekedést vegyék igénybe. Ennek érdekében külön busz és hajójáratokat is indítanak, valamit kedvezményes transzferárakkal taxiszolgáltatást is igénybe vehetnek a Szigetre látogatók. Lehet majd a szigeten kerékpárt bérelni illetve lesz kerékpár megőrző, ahol kisebb javításokat is végeznek igény szerint. A Szigeten, a már megszokott információs pult mellett, idén már mozgó információsok és megújult információs táblák segítik az eligazodást. Tovább bővül a közvilágítás is.

A vendéglátás terén a tavaly előtt debütált és bevált vendéglátó blokkok idén is megmaradnak, ezek szerint öt ilyen vendáglátó centrum szolgálja ki majd a látogatókat. Ezekben minden igényt kielégítő ételkínálat valósul meg (kürtőskalács, hot-dog, lángos, minifánk, kenyérlángos, főtt- és pattogatott-kukorica, gyümölcs, pékség, gyros, falafel, melegszendvics, hekk, pizza, grillételek, főzelék, palacsinta, héjában sült krumpli, vegetáriánus konyha, reform és bio ételek, italok, aszaltgyümölcs, jégkrémdrazsé stb.). A nemzetek konyhája változatos világát idén már a mexikói konyha, brazil édesség, olasz tésztázó és tradícionális ősi magyar konyha is színesíti, és idén ismét lesz a Szigeten tejbár is.

Multikulturálódás felső fokon, ahol azért még mindig a zenei kínálat az elsődleges, de erről már korábban beszámoltunk, és még fogunk is!

Gab

2007. 05. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2007. 05. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 04. 15:39
mi a címe a 2007-es szigetes reklámzenének???

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sziget 2007: augusztus 7-15-ig, tizenötödszörre! cikk képei
Sziget - Sziget 2007: augusztus 7-15-ig, tizenötödszörre!