Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Önéletrajzi könyvet ad ki Keith Richards?

Rolling Stones - Önéletrajzi könyvet ad ki Keith Richards?

A New York Post információi szerint a Rolling Stones gitárosa, Keith Richards hamarosan önéletrajzi könyvet jelentet meg. Több mint 5 millió dollárt kaphat a zenész, ha belemegy az ügyletbe.

A Rolling Stones gitárosa állítólag a nyáron kezd tárgyalásba egy könyvkiadóval saját önéletrajzi könyvének kiadásáról. Legalábbis ezt az információt szerezte meg a New York Post, akik szinte tényként közlik, hogy Keith Richards több mint 5 millió dollárral lesz gazdagabb, ha sikerül ezt az üzletet nyélbe ütniük. Richards ügynöke, Ed Victor viszont egy picit visszafogottabban nyilatkozott, szerinte ugyanis "még korai erről beszélni", de abban már ő is biztos, hogy ez lehet "minden idők legjobb rock and roll könyve". Egyébként Ed Victor intézte Eric Clapton hasonló önéletrajzi írását, a "Clapton: The Autobiography" című kiadványt, ami ha minden igaz még idén, év vége magasságában már kapható is lesz. Sajnos Clapton nem volt annyira kapós mint Keith Richards, neki belső infók szerint közel sem ígértek 5 millió dollárt a kiadók.

Rolling Stones - Önéletrajzi könyvet ad ki Keith Richards?

A New York Post mindeközben arról is tudomást szezett, hogy zenekari társának, Mick Jagger úrnak nem igazán sikerült visszaemlékeznie a ködös múltra, így az ő önéletrajzi alkotásáért a 80-as években letett 1,6 millió dolláros előleget sajnos vissza kellett utalnia.

fkriszta

2007. 05. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Önéletrajzi könyvet ad ki Keith Richards? cikk képei
Rolling Stones - Önéletrajzi könyvet ad ki Keith Richards?Rolling Stones - Önéletrajzi könyvet ad ki Keith Richards?