Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ganxsta Zolee véres harcra készül Kokó ellen

Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee véres harcra készül Kokó ellen

Egykori öklözőnk a Liverpool csapatkapitányaként, Ganxsta Zolee pedig a Milan első embereként játssza le a Bajnokok Ligája döntőt a Heineken futball arénájában. Mindketten elvakult focidrukkerek, és komoly összecsapásra készülnek.

A Jó A Rossz És A Kartel

"A Heinekennek támadt egy fantasztikus ötlete: játsszuk le a BL döntőt itthon, a Margitszigeten, még a nagy meccs előtt. Minket kértek fel, hogy toborozzunk csapatot. Azonnal lestoppoltam a Liverpoolt, én lettem a kapitánya, ugyanis ez a kedvenc városom. Ismerem, mint a tenyeremet, többször bokszoltam ott. Amikor megtudtam, hogy Zolee vezeti az ellenfelet, kissé ideges lettem, de azzal nyugtatom magam, hogy az első gólig úgyis null-null..." - viccelődött Kovács István.

Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee véres harcra készül Kokó ellen

"Jobb is, hogy tart tőlünk az ellenfél, mert feltöröljük velük a pályát, s ráhúzom Kokóra a bohócsipkát. Mindenki tudja, hogy én elvakult Argentína drukker vagyok, ám ők nem játszanak az európai ligában, így örömmel vállaltam a Milán kapitányságát. Minimális célunk a maximum, előre! Ez a szerény mottónk a meccsre!" - reagált Ganxsta.

Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee véres harcra készül Kokó ellen

Május 23-án a margitszigeti Atlétikai Centrumban, a Heineken futball arénájában nem csak a Kokó és Ganxsta Zolee által vezényelt csapatok összecsapását tekinthetik meg az érdeklődők. Egy Magyarországon még soha nem látott óriás kivetítőn követhetik figyelemmel az athéni BL döntőt, a Liverpool és a Milan meccsét – ezúttal az igazi csapatok és sztárfocistáik tolmácsolásában.

Délután négy órától várja a szurkolókat a két házigazda: Kovács Áron és Sághy Kálmán, valamint a Heineken csapata, akik a szomjoltásért felelősek.

Juhász Gergely

2007. 05. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ganxsta Zolee véres harcra készül Kokó ellen cikk képei
Ganxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee véres harcra készül Kokó ellenGanxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee véres harcra készül Kokó ellenGanxsta Zolee és a Kartel - Ganxsta Zolee véres harcra készül Kokó ellen