Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos is fellép az idei COMETen!

VIVA - Ákos is fellép az idei COMETen!

Számos nagy produkcióval készül az idei COMET Díjátadóra a VIVA TV. A fellépők között találjuk Ákost is, aki nem kevesebb mint két kategóriában is esélyes a COMET díjára. Külföldi sztárvendégként pedig a Milk & Honey lányduója érkezik a hazai zenetévé díjkiosztójára.

Ez alkalommal is színvonalas, meglepő és megismételhetetlen fellépésekre számíthatunk a VIVA COMET gála keretén belül. A hazai zenészek közül különleges produkcióval készül: a Crystal, Dorina, Gáspár Laci, Josh és Jutta, Lola, Mark, Mester Tamás, a No Thanx, Rúzsa Magdi, Zsédenyi Adrienn, valamint a Hooligans, Ákos, és az R-GO is. Utóbbi csapat ebben az évben megkapja a „magyar könnyűzenéért VIVA COMET” díjat. Természetesen idén is lesz külföldi vendége a COMET-nek, ez alkalommal a Milk & Honey csapata látogat hazánkba. A duó két csodaszép és tehetséges fiatal lányból áll, akik a vélhetőleg forró hangulatot teremtenek majd ezen az estén.

Ákos idén újra a jelöltek között van, méghozzá két kategóriában is a legjobb férfi előadó, valamint a legjobb videoklip-ben. Ákos már büszkélkedhet Comet díjjal, hiszen 2001-ben illetve 2003-ban is ő zsebelhette be a kis üstököst formázó gömböt.

Hooligans dobosa Endi elárulta legújabb „Hotel Mámor” című dalukkal lépnek színpadra. „Ez a legfrissebb dal, ezért esett erre a választásunk, azonban a színpadi show-ról még nem nagyon beszéltünk. Általában ilyenkor összeülünk közösen a fiúkkal és mindenki felveti az ötletét, amelyik a legkreatívabb és a legtöbb „szavazatot” kapja, azt valósítjuk meg a COMET gálán. Két célunk van, hogy szórakoztassunk, és emlékezetes perceket szerezzünk!”

„Idén 25 esztendős az eredeti felállású R-GO csapat ezért ezzel a díjjal és a szeptemberi koncertünkkel azt gondoljuk a lehető legjobban ünnepelhetjük meg a negyedévszázados korunkat. Az utolsó fellépők között leszünk a gálán, és egy 2-3 számos élő minikoncertet ajándékozunk a közönségnek. Azt gondoljuk, hogy ezek a dalok kiállták az idő próbáját, és azok a fiatalok is felismerik majd, akik 25 évvel ezelőtt még nem éltek.” - mesélte Szikora Robi, aki izgatottan várja az idei VIVA COMET show-t.

A VIVA COMET 2007 jelöltjei:


Az alábbi három kategória közönségszavazatok alapján dől el:

Legjobb együttes:
- Club54
- Crystal
- Hooligans
- Nox
- Tankcsapda

Legjobb férfi előadó:
- Ákos
- Gáspár Laci
- Mester Tamás
- Puskás Peti
- Rácz Gergő

Legjobb női előadó:
- Baby Gabi
- Bartók Eszter
- Lola
- Rúzsa Magdi
- Szabó Eszter

A további kettőben pedig szakmai zsűri dönt:

Legjobb új előadó:
- Cozomolis
- Frenk
- Josh és Jutta
- Mark
- No Thanx
(ez a kategória a VIVA döntése alapján dől el)

Legjobb Videoklip:
- Ákos: Adj Hitet
- Rúzsa Magdi: Aprócska Blues
- Frenk: 1formaság kora
- Majka: Csak méreg
- Varga Zsuzsa: Be infected
(Zsűri tagok szavaznak: Kolosi Péter, Lilu, Kilinszky Gábor, Zsidró Tamás, M. Tóth Géza)

2007. 05. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos is fellép az idei COMETen! cikk képei
VIVA - Ákos is fellép az idei COMETen!