Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szerda reggel jön George Michael

George Michael - Szerda reggel jön George Michael

17 kamion, 18 ezer méter kábel, 29 színpadi mikrofon, nagyjából 200 millió Ft-os fellépti díj, és persze eszméletlen hangulat - röviden így lehet jellemezni George Michael holnapi budapesti fellépését. A sztár reggel érkezik, és a koncert után rögtön indul is tovább.

George Michael 25 Live névre keresztelt turnéja tavaly szeptemberben indult Barcelonában, a koncertkörút holnapi állomása Budapest lesz. A sztár stábja egyébként eddig sosem látott színpadtechnikával készül: egy olyan új fejlesztésű 45 méter széles színpadóriást használnak, amelynek felépítése 6-7 napba telik.

Az egész színpad hátoldala egy óriás, szuperminőségű videofal lesz, ami fentről lefelé haladva meghajlik és magán a színpadon folytatódik, George Michael és a zenekar is ezen áll majd. Az egész konstrukció a végtelen tér érzését kelti majd, és elképesztően látványos lesz.

George Michael - Szerda reggel jön George Michael

Az egyedi színpadhoz természetesen szupermodern technika, a stadion minden pontjáról tökéletesen látható videó kivetítő rendszer és rengeteg újfajta, eddig soha be nem mutatott ötlet, látványelem és fantasztikus digitális hangminőség társul. Nem véletlen a felhajtás, hiszen George Michael körülbelül 200 millió Forintot keres holnap este Budapesten. A koncertnek egy másik sztárfellépője is lesz, az Ő nevét eddig nem hozták nyilvánosságra.

A korábbi hírekkel ellentétben az énekes nem tölti nálunk az éjszakát. Magángépével szerdán reggel érkezik Budapestre, és valószínűleg rögtön a koncert után továbbindul.

Juhász Gergely

2007. 05. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szerda reggel jön George Michael cikk képei
George Michael - Szerda reggel jön George MichaelGeorge Michael - Szerda reggel jön George MichaelGeorge Michael - Szerda reggel jön George Michael