Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Caramel & Eszter: London után, lemezbemutató előtt

Caramel - Caramel & Eszter: London után, lemezbemutató előtt

Izgalmas időszakot él mostanában Molnár Ferenc Caramel. A májust klipforgatással kezdte Londonban, aztán nyolcszáz gyerek előtt énekelt egy jótékonysági koncerten, most pedig készül a lemezbemutatójára. Az Újrahangolva albumot június 8-án mutatja be az Uránia moziban.

Caramel könnyed nyáresti koncertet ígér, amelyen több vendég is fellép: Bartók Eszter, Lerch István, Fekete Kovács Kornél és a Modern Art Orchestra.

„A koncerten megidézzük a swing világát a Modern Art Orchestrával, de a lírikus jazz-balladától a hip-hop táncosokkal kibővült r&b dalokig minden olyan stílus felcsendül a lemezbemutatómon, ami én vagyok” – árulta el Caramel.

Caramel - Caramel & Eszter: London után, lemezbemutató előtt

Az énekes izgalmas koncertet ígér, a lemezbemutatón a Big Band-en kívül fellép Caramel kedvese, Bartók Eszter, valamint Lerch István és lesz meglepetés-vendég is. Caramel sűrű időszakot tud a háta mögött, de nem panaszkodik, mert a sok élmény feltöltötte.
„Május elején forgattuk az Újrahangolva lemezről a második klipet a „Te vagy aki kell” című számhoz és ez abban volt különleges, hogy Londonig meg sem álltunk, ugyanis a brit fővárosban vettük fel a kisfilmet” – mesélte az énekes.

Caramel - Caramel & Eszter: London után, lemezbemutató előtt

Caramelnek az úttal régi vágya vált valóra, ugyanis gyerekkora óta szeretett volna eljutni Londonba. A forgatásra elkísérte Bartók Eszter is és az út előtt együtt izgultak, ugyanis életükben most először ültek repülőre.
„Mindkettőnknek nagyon tetszett a repülés, bár hazafelé egy légörvénybe keveredtünk és ezt nehezen viseltem, de Eszti jól bírta, sőt, neki tetszett az imbolygás is” – mondta Caramel.
Londonban Lóth Balázs rendezővel forgatták a kisfilmet, amelyben feltűnnek a helyi nevezetességek, de filmeztek kevésbé ismert helyeken és Temze-parti dokkokban is.Caramel és Eszter kellemesen csalódott Londonban, ugyanis az elmondások alapján esős időre és tartózkodó britekre számítottak, ehhez képest végig sütött a nap és kedves, segítőkész londoniakkal találkoztak.
„Amikor elmentünk ketten várost nézni és látták, hogy kicsit tanácstalanul állunk, mert nem tudjuk, hogy merre menjünk, akkor rögtön odajöttek hozzánk és segítettek" – mesélte Caramel.

Caramel - Caramel & Eszter: London után, lemezbemutató előtt

Az énekes volt a sztárvendége egy ceglédi gyereknapi koncertnek. A Fészek Egyesület szervezésében közel ezer állami gondozott gyerek előtt énekelt Caramel. London és a jótékonysági koncert élményei feltöltötték Caramelt, aki most belevetette magát a lemezbemutató előkészületeibe. A koncert abban is különleges lesz, hogy a helyszínen DVD-felvétel készül.
„Zenésztársaimmal maradandó élményt szeretnénk nyújtani a hallgatóságnak és ezt megörökítjük. De nemcsak mi szerepelünk majd a filmen, hanem a közönség is, vagyis aki eljön, lehet feltűnik majd a DVD-n.” – tette hozzá az énekes.

2007. 05. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Babcsika 2007. 06. 19. 22:18
=)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Caramel & Eszter: London után, lemezbemutató előtt cikk képei
Caramel - Caramel & Eszter: London után, lemezbemutató előttCaramel - Caramel & Eszter: London után, lemezbemutató előttCaramel - Caramel & Eszter: London után, lemezbemutató előttCaramel - Caramel & Eszter: London után, lemezbemutató előtt