Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb megdöbbentő bizonyítékok Michael Jackson ellen

Michael Jackson - Újabb megdöbbentő bizonyítékok Michael Jackson ellen

Néhány hete jótékonysági árveréresen szerettek volna túladni Michael Jackson személyes holmijain. A sztár mondvacsinált indokokra hivatkozva kézzel-lábbal tiltakozott az ötlet ellen - nem véletlenül. Gyomorforgató képek és tárgyak kerültek elő.

A popsztár családja talán fel sem fogta, mekkora lavinát indítottak el a jótékonysági aukció ötletével. Mintegy 2000 műtárgyat és személyes holmit akartak elárverezni, közben viszont igencsak meglepő tárgyakra is bukkantak.

Előkerült például egy tucat szexuális játék és vibrátor, de ami a legdurvább: meztelen kisfiúkat ábrázoló festményeket is találtak.

Michael Jackson - Újabb megdöbbentő bizonyítékok Michael Jackson ellen

Michael Jackson pere éppen két évvel ezelőtt, 2005. júniusában ért véget. A kaliforniai Santa maria város bírósága ártatlannak találta a sztárt az ellene felhozott tíz vádpontban, például gyermekrablásban és gyermekmolesztálásban.

Juhász Gergely

2007. 05. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Gollam 2007. 05. 23. 10:48
Az aukció szervezésének semmi köze sincs Michael Jackson családjának. Egy raktáron lévő családi gyűjtemény tárgyai kerülnek árverésre nem túl tisztességes módon. A tárgyak közt dedikált képek, fellépőruhák, kézzel írt dalszövegek aranylemezek és egyéb értékes cuccok szerepelnek. Amint Michael megpróbálta megakadályozni az aukciót, azonnal bedobták a köztudatba a pedofíliához köthető tárgykat is. Végül a hírekben már csak ezeket emlegetik. A lista néhány fotóval hozzáférhető a neten, nincs közte egyetlen baromság sem amit a cikk említ. Egy újabb történet, amit sikerült tökéletesen az ellenkezőjére fordítani. Nagy kár, hogy a sajtót nem érdekli az igazság. Mit várjunk a birka néptől?
Vendég 2007. 09. 20. 13:48
Igen teljesen igazad van Gollam!!!!A sajtó mindent csak az eletétére fordít!!!!Amedig nincs olyan kép amint télegg szerepelnek azok a tárgyak amiket említetek elksem hiszem!!!De amugysem hiném el!!!Szóval tök mindegy!!
Vendég 2007. 11. 03. 14:36
kamu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb megdöbbentő bizonyítékok Michael Jackson ellen cikk képei
Michael Jackson - Újabb megdöbbentő bizonyítékok Michael Jackson ellenMichael Jackson - Újabb megdöbbentő bizonyítékok Michael Jackson ellenMichael Jackson - Újabb megdöbbentő bizonyítékok Michael Jackson ellenMichael Jackson - Újabb megdöbbentő bizonyítékok Michael Jackson ellenMichael Jackson - Újabb megdöbbentő bizonyítékok Michael Jackson ellen