Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ismét szenvedélyek napja

Sziget - Ismét szenvedélyek napja

A 9. Szenvedélyek Napja az előző évek tematikáját viszi tovább, kiegészítve azt néhány új elemmel, információval. A rendezvény programjai is a pozitív önkép kialakításában, a mindennapok szépségeinek tudatos felfedezésében próbál segíteni a fiataloknak, és számos pozitív példát vonultat fel.

A programsorozat arra kívánja rávezetni a résztvevőket, hogy az élményekben gazdag, örömteli élet lehetőségének bemutatásával olyan mintát mutasson a fiatalok számára, amely mellett a drogok használata és az egyéb, személyiségromboló életmód nem jelenthet alternatívát.
Az ingyenes rendezvénynek idén is a Corvin Budapest Filmpalota és a Kultiplex Művelődési ház ad helyet, 2007. május 29-én.

Az idei rendezvény is átfogó, részletes képet kíván adni a szenvedélybetegségek minden lehetséges előfordulási formájáról, és a megelőzési lehetőségekről. A Kultiplex ad otthont az évek óta egyre népszerűbb tánc és pszichoszínháznak, de itt lesz evés-lélektannal kapcsolatos előadás és beszélgetés is.
A szex, szerelem, szenvedély témaköréről Sz.Mikus Edit, a boldogság művészetéről egy boldogságkutató közreműködésével beszélgetnek majd a szakértők és az érdeklődők. Új elemként ebben az évben a fogyasztói- és vásárlási függőségekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők Pellach Emese életvezetési oktató segítségével. Tari Annamária pszichoterapeuta vezetésével dumaparti lesz az EMO jelenségről, Mérő László pedig Multimédia – multifüggőség címmel tart előadást.

Az egynapos program idején a közönség nemcsak egy adott betegség, terület szakértőinek előadásából okulhat-tanulhat, hanem a problémákhoz kapcsolódó kerekasztal beszélgetéseken megfogalmazódó véleményekből is szert tehet újabb tudásra, sőt az előadások végén személyesen is feltehet kérdéseket a szakembereknek.

Jónap Tamás

2007. 05. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 05. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ismét szenvedélyek napja cikk képei
Sziget - Ismét szenvedélyek napja