Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bárki leveheti Jessica Simpson bugyiját

Jessica Simpson - Bárki leveheti Jessica Simpson bugyiját

Több óriási gonddal is küszködik az amerikai énekes-színésznő. A napokban szakított párjával, John Mayerrel, ráadásul sosem talál magának megfelelő és kényelmes fehérneműt. Ezen felbuzdulva hamarosan saját tervezésű darabokat dob a piacra.

"Annak, akinek kicsit nagyobb a melle az átlagosnál, elég korlátozottak a lehetőségei. Rengeteg időbe és energiába kerül a megfelelő darabok kiválasztása, ebben szeretnék segíteni a sorstársaimnak. Ráadásul igyekszem követni a divatot: csak olyan darabokat tervezek és dobok piacra, amiket én is szívesen viselek" - árulta el a gyönyörű énekesnő.

Üröm az örömben, hogy Jessica nem tudja kinek mutogatni - és ezáltal férfiakon tesztelni - a fehérneműket, hiszen hosszas vajúdás után a napokban zárta le kapcsolatát John Mayerrel.

Jessica Simpson - Bárki leveheti Jessica Simpson bugyiját

Simpson kisasszony egyébként több projectben dolgozik párhuzamosan: mivel legutóbbi albuma nem hozta a várt eladási adatokat, önéletrajzi könyv írásába kezdett, és több szépségápolási világcéggel is folytat tárgyalásokat.

Jessica Simpson - Bárki leveheti Jessica Simpson bugyiját

A sztár természetesen a filmezésnek sem fordít hátat, élete egyik legnagyobb álma vált valóra, amikor megkeresték a Baywatch moziváltozatának egyik főszerepével. Már éppen aláírták volna a szerződést, amikor a producerek megkérdezték tőle, van-e valamilyen kérdése a filmmel kapcsolatban.

Erre Simpson azt mondta: "Régen mindig néztem a Baywatch-ot, de egyvalamit sosem értettem. A film elején a lányok hogy tudnak olyan lassan futni?".

No comment...

Juhász Gergely

2007. 05. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bárki leveheti Jessica Simpson bugyiját cikk képei
Jessica Simpson - Bárki leveheti Jessica Simpson bugyijátJessica Simpson - Bárki leveheti Jessica Simpson bugyijátJessica Simpson - Bárki leveheti Jessica Simpson bugyiját