Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Júliusban Foo Fighters-újrakiadás

Foo Fighters - Júliusban Foo Fighters-újrakiadás

Tíz évvel második stúdióalbumuk megjelenése után a Foo Fighters újrakiadja - persze számos újdonsággal kiegészülve - a The Colour and the Shape című anyagát. Ez eddigi legsikeresebb lemezük is egyben.

A Foo Fighters július 10-én megjelenése tíz esztendős jubileuma kapcsán újrakiadja legsikeresebb korongjainak egyikét, a második Foo Fighters- albumot, a "The Colour and the Shape" -et. Az eredeti albumanyagon kívül felkerült rá a Killing Joke "Requiem" c. dalának feldolgozása, Gary Numan "Down in the Park"-ja, vagy Gerry Rafferty-től a "Baker Street", és számos úgynevezett B-oladalas dalok mint a "Drive Me Wild", a "Dear Lover" vagy a "The Colour and the Shape".

Foo Fighters - Júliusban Foo Fighters-újrakiadás

A "The Colour and the Shape" c. lemezük kétségkívül a banda legkeresettebb albumának számít, hiszen ez a lemez sorakoztatta fel a legtöbb "slágerdalt", így az "Everlong" , a "My Hero", a "Monkey Wrench" és a "Walking After You" is ezen a korongon szerepelt. Illetve ezen az albumon közreműködött az a William Goldsmith dobos, akit aztán már a következő stúdiómunkálatoknál Taylor Hawkins cserélt le.

Az újrakiadás mellett azért már új dalokon is ügyködik a Dave Grohl frontember vezette banda, jelenleg is stúdióban fabrikálják a vadiúj felvételeket méghozzá annak a Gil Norton producernek a segédletével, akivel pont a The Colour and the Shape albumnál dolgoztak együtt. A felvételek alól azért pár hét szünetet engedélyeznek maguknak a nyárra, de ez az időszak is koncertezéssel telik majd el, hiszen ott lesznek a Live Earth rendezvényén július 7-én illetve június 23-án ők melegítenek be a Police Los Angeles-i bulija előtt.

fkriszta

2007. 05. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 05. 31. 16:11
A kedvenc bandám!Alig várom!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Júliusban Foo Fighters-újrakiadás cikk képei
Foo Fighters - Júliusban Foo Fighters-újrakiadásFoo Fighters - Júliusban Foo Fighters-újrakiadás