Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szenzáció! Együtt dolgozik a Hooligans és a Black Eyed Peas

Hooligans - Szenzáció! Együtt dolgozik a Hooligans és a Black Eyed Peas

Karrierje eddigi legfontosabb mérföldkövéhez érkezett a Hooligans együttes. Egy üdítőitalgyártó cég reklámkampányának köszönhetően feldolgozzák Fergie-ék egyik dalát, ráadásul közösen állnak majd színpadra a Black Eyed Peas legközelebbi budapesti koncertjén.

Sosem volt még olyan közel a nemzetközi karrierhez a Hooligans, mint most: Magyarországon ők kapták meg az esélyt arra, hogy feldolgozzák és a saját ízlésükre gyúrják a Black Eyed Peas egyik dalát. Csipáék egyébként már majdnem készen vannak a felvétellel, amit nemsokára Will I Am csapatával egy színpadon adnak majd elő.

A szerzeményt hamarosan mindenki megismerheti, hiszen várhatóan rövid időn belül játszani kezdik a rádiók és a zenetévék, de nem kell már sokat várni arra sem, hogy a feldolgozást a Hooligans és a Black Eyed Peas együtt adja elő. Fergie-ék ugyanis még idén ellátogatnak Budapestre, valószínűleg ősszel adnak koncertet a magyar fővárosban.

Hooligans - Szenzáció! Együtt dolgozik a Hooligans és a Black Eyed Peas

Juhász Gergely

2007. 05. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szenzáció! Együtt dolgozik a Hooligans és a Black Eyed Peas cikk képei
Hooligans - Szenzáció! Együtt dolgozik a Hooligans és a Black Eyed PeasHooligans - Szenzáció! Együtt dolgozik a Hooligans és a Black Eyed PeasHooligans - Szenzáció! Együtt dolgozik a Hooligans és a Black Eyed Peas