Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kozma Orsi már a neten is

Kozma Orsi - Kozma Orsi már a neten is

Elindult Kozma Orsi hivatalos weboldala. Ritkán látható, igazán különleges grafikájú weboldalt készített Kozma Orsi Az igazi szerep című most megjelent albumához.

A nem hétköznapi aprólékos munkával kidolgozott oldal több hónapon át készült és Dienes Vivien munkáját dicséri,csakúgy, mint Orsi nagylemezborítójának a tervei is. A weboldalon folyamatosan frissülő hírek, diszkográfia, biográfia oldalak, továbbá Kozma Orsi fellépései és média szereplései is megtalálhatóak.A különleges média link alatt egyedi Kozma Orsi fotók, valamint az "Eskü", a "Holnap", és a legújabb sláger a "Túl szép" című dal videóklipjei is megtekinthetőek.

Kozma Orsi - Kozma Orsi már a neten is

Kozma Orsi az elkövetkező három hétben országos lemezbemutató koncertre indul. Az első koncert május 26-án 20:30-tól Szegeden a Széchényi téren lesz, azt követően június 3-án 19:30-tól, Debrecenben a Városi sportcentrumban lesz látható, míg a záró koncert: június 10-én, 20:30-tól Budapesten a Millenáris Teátrumban kerül megrendezésre. A koncertek nemes célokat is szolgálnak ugyanis mindhárom rendezvény drogellenes program része. A helyszíneken a világszínvonalú fény és hangtechnika, valamint az óriás led fal kivetítő is hozzájárul majd a különleges látványvilághoz.

2007. 05. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kozma Orsi már a neten is cikk képei
Kozma Orsi - Kozma Orsi már a neten isKozma Orsi - Kozma Orsi már a neten is