Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ozzy Osbourne újabb csillagot kap

Ozzy Osbourne - Ozzy Osbourne újabb csillagot kap

Birmigham városa is indít egy Hírességek Sétányát, ahol is az első csillaggal büszkélkedő művész a város egyik leghíresebb szülöttje, a veterán rocker, Ozzy Osbourne lesz. A felavató ünnepség július 6-án fog lezajlani Birmingham Broad Street-jén.

Ozzy Osbourne-t szülővárosa Birmigham is felcsillagozza. Hamarosan ugyanis az angol városka is indít egy Hírességek utcáját, melynek első csillagját a város egyik legismertebb szülöttje, Ozzy Osbourne kapja meg. A csillag felavatásának ünnepségét aznap - július 6-án- tartják, amikor is Ozzy a Birmingham-i arénában koncertezik, még pedig idei szólóturnéjával.

Ozzy Hollywood-i csillagját 2002-ban adták át, de mégis szülővárosa elismerésének örül igazán. "Van már egy csillagom a Hollywood-i Hírességek sétányán, de a szülővárosomban ilyenben részesülni sokkal többet jelent számomra. Személyes köszönetem a város polgáramesterének, Randal Brew-nak"- fejezte ki örömét a rockzenész.

Ozzy Osbourne - Ozzy Osbourne újabb csillagot kap

A Birmingham-i Hírességek sétánya a zenében, a televíziózásban, a filmekben, a rádiókban, a színházi életben, a sportban és az irodalomban kiemelkedő teljesítményt nyújtott embereknek kíván csillagot szentelni. A jövőbeni kitüntetettek között szerepel a brit komikus Jasper Carrot és Julie Walters színésznő. A város lakóit is bevonják a csillagok odaítélésében, így ők javasolhatnak és szavazhatnak arról, hogy kiknek a neveit szeretnék a híres-neves utcácskán látni.

fkriszta

2007. 05. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ozzy Osbourne újabb csillagot kap cikk képei
Ozzy Osbourne - Ozzy Osbourne újabb csillagot kapOzzy Osbourne - Ozzy Osbourne újabb csillagot kap