Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Courtney Love tiltakozik a Kurt Cobain-es reklám miatt

Courtney Love - Courtney Love tiltakozik a Kurt Cobain-es reklám miatt

Dagad a Martens-botrány Amerikában. Courtney Love mélységesen felháborodott a Dr. Martens legújabb reklámja miatt, melyben elhunyt férje, Kurt Cobain is a család hozzájárulása nélkül szerepel. A Martens ugyanis fiatalon elhunyt rockzenészekkel próbálja az idei kollekcióját népszerűsíteni.

Amerikában alig pár hete került adásba az a televíziós reklám, melyben több régóta elhunyt rocker, így Kurt Cobain, Joe Strummer, Joey Ramone és Sid Vicious mint angyalok jelennek meg, méghozzá a Doc Martens idei bakancskollekciójában. Az ötlet jópofának tűnik, a probléma csak ott van, hogy a hozzátartozók egyikét sem sikerült megkérdeznie a neves cipőgyárnak, hogy engedélyezik-e volt rokonuk szerepeltetését. A legnagyobb patáriát természetesen Kurt Cobain özvegye, Courtney Love csapta le, aki jogi képviselőin keresztül próbál most elégtételt venni.

Courtney Love - Courtney Love tiltakozik a Kurt Cobain-es reklám miatt

"Courtney-nek fogalma sem volt, hogy mire készülnek. Biztos, hogy nem engedélyezte volna, ha megkérdezik." - fűzte hozzá ügyvédje. "Courtney szerint felháborító, hogy egy cég a férje képével próbál hasznot húzni magának."

A Doc Martens cég persze most nagyban magyarázkodik. Hivatalos közleményben kértek hirtelen elnézést a hozzátartozóktól és azt is hozzáfűzték, hogy ez a reklám a legújabb marketing kampányuk része, mely alapvetően a fiatal tehetségek gondozására kíván koncentrálni. De az ügy gyors lezárásaként a Martens a reklámkészítő ügynökséggel azonnyomban felbontotta a szerződését, így is védve magát a további jogi lépésektől.

fkriszta

2007. 05. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Courtney Love tiltakozik a Kurt Cobain-es reklám miatt cikk képei
Courtney Love - Courtney Love tiltakozik a Kurt Cobain-es reklám miattCourtney Love - Courtney Love tiltakozik a Kurt Cobain-es reklám miatt