Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Régi Splash sláger új köntösben?

Splash - Régi Splash sláger új köntösben?

Mostanában hallhatnak a hazai euro dance műfaj kedvelői egy fiatal dj párosról, a Night Shift formációról! A csapat alkotói, Brecska Attila alias dj Attish és Horváth József alias dj Hammer. 2005-ben találkoztak, majd közel 2 éves barátság és számos közös party adta az ihletet arra, hogy megvalósítsák régi-régi álmukat, egy közös projectet!

„Mindenképp egy feldolgozással szerettünk volna kezdeni az indulást, mégpedig egy olyan zene feldolgozásával, amely mindkettőnk szívéhez közel áll, és szinte egy emberként gondoltunk erre a felvételre! Így bátran kijelenthetem, hogy könnyű volt a választás! Szerintünk, aki régen szerette ezt a felvételt, az most is szeretni fogja! Nagyon büszkék vagyunk, mert az egész Splash együttes segítette a munkánkat, hiszen Évi énekelte fel nekünk a dalt, melynél nagy segítségünkre volt az együttes frontembere, Balázs!

A Húzz magadhoz, ha fázol című feldolgozásunk pedig, ha minden jól megy szerepelni fog egy augusztusban megjelenő mixlemezen!„ – nyilatkozták a Night Shift tagjai.


A lemezen megtalálható egy rádió, és egy extended verzió, hogy a rádiók és dj-k egyaránt tudják majd játszani, persze több remix is készült a maxira olyan lemezlovasok közreműködésével, mint a Dancelovers, Final Deejays formáció valamint Dj Tomuca, és nem utolsó sorba egy MT Junior & Dj Slash!

Hogy milyen lett a feldolgozás mindenki döntse el maga. A remixek mindig is reneszánszukat élik így nyár tájékán. Ezért kérdéses, hogy jövőre még fogunk-e erre emlékezni.

Jónap Tamás

2007. 05. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 05. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
VENDÉG 2015. 02. 17. 7:36
Szuper!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Régi Splash sláger új köntösben? cikk képei
Splash - Régi Splash sláger új köntösben?