Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rálőttek a latin zeneszerző Estefano-ra

Estefano - Rálőttek a latin zeneszerző Estefano-ra

Miami-i otthona előtt lőttek rá a népszerű latin zenészre, Fabio Alonso Salgadora, ismertebb nevén Estefanora. A lövést a zenész drogdílere adta le, aki épp újabb adag kábítószert szállított Estefanonak.

Múlt pénteken Fabio Alonso Salgadot azaz EStefanot a mellkasán és a fején sebesítette meg drogdílere, Francisco Oliveira, aki a napi kábítószeradagját vitte az ismert művésznek. A lövés majdnem halálos volt, de szerencsére a mentők kiérkezésekor még eszméleténél volt és jelezte az eset elkövetőjének kilétét.

Estefano a latin zenei műfaj szinte valamennyi ismertebb alakjával dolgozott már együtt, így Gloria Estefannal, Jennifer Lopezzel, Marc Anthonyval, Shakirával, Ricky Martinnal vagy az Iglesias családdal, az idős Julio-val és fiával, Enrique-vel is.

Estefano - Rálőttek a latin zeneszerző Estefano-ra

A gyilkossági kísérletet elkövető Francisco Oliveira közel öt éve látja el folyamatosan a zenészt könnyebb drogokkal, most épp marihuánát szállított Estefanonak. Az eset okairól még nem tudni semmit, a dílert azonnal előzetes letartóztatásba helyezték. EStefano állapotáról sem tudni túl sokat, a Jackson Memorial Hospital jelenleg többet nem árult el annál, hogy hozzájuk került beszállításra a beteg.

fkriszta

2007. 05. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rálőttek a latin zeneszerző Estefano-ra cikk képei
Estefano - Rálőttek a latin zeneszerző Estefano-raEstefano - Rálőttek a latin zeneszerző Estefano-ra