Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Átadták a BRAVO OTTO díjakat

Bravo - Átadták a BRAVO OTTO díjakat

A BRAVO magazin kisindiánt megtestesítő szobrai, az OTTO díjak múlt hétvégén kerültek átadásra. Nagy meglepetésre az év énekesnőjének másodjára is Lolát választották meg a lap olvasói. Az év felfedezettjei, a No Thanx nem kis felfordulást okozott a rendezvényen, sikongó rajongók tömege várta a fiúkat.

Ahogy minden évben, idén is olvasóira bízta a döntést a BRAVO magazin, hogy kiket tartanak az előző év legjobbjainak mind hazai, mind külföldi színekben. A végeredményre múlt hétvégén derült fény: a Westend tetején adták át a BRAVO indiánt megformáló OTTO szobrait a hazai kedvenceknek. A legnagyobb meglepetés talán az év énekesnője kategóriájában született, melyben Lola győzedelmeskedett - immár második alkalommal- , és ezzel bizony Rúzsa Magdit előzte meg a versenyben. Aki persze szintén nem búslakodhatott, hiszen a legjobb klipnek járó címet nyerte el Aprócska Blues dalához Herz Péter rendezésében készített kisfilmmel. Az év együttese a Hooligans lett, az év énekese Caramel, a legjobb album a Tankcsapda platinalemezes Mindenki Vár Valamit korongja, az év felfedezettje pedig a No Thanx fiúcsapata lett. A No THanx-et óriási tinirajongótábor várta a nagy eseményen, több órán át dedikáltak, mielőtt kimondták volna nevüket az est egyik győzteseként.

Bravo - Átadták a BRAVO OTTO díjakat

„Hatalmas rajongótábor várt minket, amikor megérkeztünk az átadóra – meséli Erik. A színpad mögé is alig tudtunk eljutni, annyian voltak körülöttünk. Amikor kimondták, hogy a No Thanx az év felfedezettje lett, minden rajongónk egyszerre kezdett el sikítani. Valójában mi is nagyon meglepődtünk, egyáltalán nem számítottunk a díjra. Már a srácokkal megbeszéltük, hogy csináltatunk egy vitrint a próbatermünkben, ahová a szobrot tesszük majd.”

Hasonló őrület vette körül a fiatal Markot, akinek még csak a héten kerül a boltokba a lemeze, de máris sokan ismerik a nevét. A díjátadót Rúzsa Magdi zárta egy másfél órás élő koncerttel, nem kis sikert aratva.

A 2007-es BRAVO OTTO magyar nyertesei:

Legjobb együttes
Hooligans

Legjobb énekes
Caramel

Legjobb énekesnő
Lola

Legjobb album
Tankcsapda: Mindenki vár valamit

Legjobb klip
Rúzsa Magdi: Aprócska blues

Az év felfedezettje
No Thanx

A 2007-es BRAVO OTTO külföldi nyertesei:

Legjobb együttes
Tokio Hotel

Legjobb énekes
Justin Timberlake

Legjobb énekesnő
Nelly Furtado

Legjobb klip
Christina Aguilera: Candyman

Legjobb album
My Chemical Romance: The Black Parade

Az év felfedezettje
Fall Out Boy

2007. 05. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Átadták a BRAVO OTTO díjakat cikk képei
Bravo - Átadták a BRAVO OTTO díjakatBravo - Átadták a BRAVO OTTO díjakat