Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bryan Adams és Rúzsa Magdi a Kapcsolat Koncerten

Bryan Adams - Bryan Adams és Rúzsa Magdi a Kapcsolat Koncerten

Idén június 30-án a Felvonulási téren immár 11. alkalommal rendezik meg a Kapcsolat koncertet, melynek már korábban beharangozott külföldi sztárja a kanadai rocker, Bryan Adams lesz, előtte pedig a dupla platinalemezes Rúzsa Magdi melegíti be a több százezres tömeget.

Az idei Kapcsolat koncert nemzetközi sztárjának neve már igencsak régóta nyilvános, hiszen már múlt évi magyarországi fellépése után kiszivárgott, hogy visszatér hozzánk Bryan Adams. A kanadai rockzenész mellett hazai színekben Rúzsa Magdi lesz a várhatóan több százezres nézőszámú rendezvény másik fő fellépője, vált hivatalossá a tegnapi nap folyamán.

Bryan Adams énekes, gitáros és zeneszerző, dalait olyan világsztárok énekelték, mint Joe Cocker, Bonnie Tyler, Kiss és Tina Turner. Filmbetétdalai (Robin Hood, Don Juan De Marco) hetekig kibérelték a toplisták élét, emellett számos kanadai díjjal és nemzetközi jelöléssel büszkélkedhet. Legutóbbi "Anthology" albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, s ezek a klasszikusok - így például az (Everything I do) I do it for You, Summer of '69, Heaven vagy a Please forgive me - nagy valószínűséggel a koncerten is hallhatóak lesznek majd.

Bryan Adams - Bryan Adams és Rúzsa Magdi a Kapcsolat Koncerten

Bryan Adamset megelőzően az este magyar sztárja az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot nagy sikerrel képviselő Rúzsa Magdi lesz, aki a külön a június 30-ai estére összeállított műsor keretében élőben adja elő legújabb lemezének anyagát. Magdi elárulta, hogy ő maga is rajong a kanadai zenész dalaiért, így nagy megtiszteltetés számára, hogy előtte léphet fel.

A szervezők idén is nézőcsúcsra számítanak. A több százezres tömeg a lehető legprofibb látvány és hangtechnikával találkozhat a június 30-i eseményen.

2007. 05. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bryan Adams és Rúzsa Magdi a Kapcsolat Koncerten cikk képei
Bryan Adams - Bryan Adams és Rúzsa Magdi a Kapcsolat KoncertenBryan Adams - Bryan Adams és Rúzsa Magdi a Kapcsolat Koncerten