Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sztriptízbárban tartóztatták le Young Jeezyt

Young Jeezy - Sztriptízbárban tartóztatták le Young Jeezyt

Sokadszorra kattant a bilincs a botrányhős rapper csuklóján. Young Jeezy május 24-én Atlanta egyik legdrágább sztriptízbárjában múlatta az időt, ám záráskor nem volt hajlandó távozni. Inkább elkezdett keménykedni a személyzettel, akik rendőrt hívtak.

Jeezy (eredeti nevén Jay Jenkins) ellen május 24-én hajnali három körül érkezett a feljelentés az egyik atlantai kapitányságra. A rapper a nővérével és néhány barátjával üldögélt egy szórakozóhelyen, kezdetben békésen ittak és nevetgéltek.

A balhé akkor kezdődött, amikor az egyik pincérnő udvariasan felhívta a figyelmüket arra, hogy lassan zárnak. A társaság még ekkor is újabb és újabb italokat rendelt, úgyhogy a biztonsági emberek is elkezdtek gyülekezni a sztár asztalánál.

Young Jeezy - Sztriptízbárban tartóztatták le Young Jeezyt

Ezt látva Jeezy kikelt magából és a hivatalos rendőri jelentés szerint "ellenségesen viselkedett, ráadásul a sok alkohol miatt nem volt beszámítható állapotban". A rappert letartóztatták, nővére és barátai viszont szabadon távozhattak.

Juhász Gergely

2007. 05. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sztriptízbárban tartóztatták le Young Jeezyt cikk képei
Young Jeezy - Sztriptízbárban tartóztatták le Young JeezytYoung Jeezy - Sztriptízbárban tartóztatták le Young JeezytYoung Jeezy - Sztriptízbárban tartóztatták le Young JeezytYoung Jeezy - Sztriptízbárban tartóztatták le Young JeezytYoung Jeezy - Sztriptízbárban tartóztatták le Young Jeezyt