Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nem szakított Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova

Enrique Iglesias - Nem szakított Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova

Semmi valóságalapja nincs a napokban felröppent hírnek, mely szerint szakított Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova. Az énekes elismerte, hogy még nem szeretne babát a teniszcsillagtól, de az összeveszésről szóló pletykákon csak nevetett.

Elsőként a Sun című brit lap kürtölte világgá Enrique és Anna szakítását, mára azonban kiderült: a hír kacsa, egy félreértésből adódik, és semmi valóságalapja nincs. A pletykát egy interjú robbantotta ki, melyben az énekes arról beszélt, hogy egyelőre nem szeretne babát Annától, akinek viszont minden álma, hogy végre egy apró trónörököst dédelgessen.

Ezt a mondatot fújták fel és értették félre a külföldi lapok, melyek egyből a sztárpár szakításról kezdtek cikkezni. A hírt ráadásul sokan párhuzamba állították azzal a néhány héttel ezelőtti interjúval, melyben Iglesias önként beismerte: apró férfiassággal áldotta meg a sors, és komolyan gondolkodik egy pénisznagyobbító műtétben.

Enrique Iglesias - Nem szakított Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova

A lényeg, hogy a sztárpár turbékol, és a legnagyobb egyetértésben telnek hétköznapjaik. Sőt: hamarosan mindkettőjük karrierjében komoly fejezet kezdődik, hiszen egyre többet hallani arról, hogy Kurnyikova visszatér az élsportba, Enrique új albuma pedig még nyáron biztosan a boltokba kerül.

Juhász Gergely

2007. 05. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 22. 13:34
Sztem illenek!És kár lenne ha szakítanának!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nem szakított Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova cikk képei
Enrique Iglesias - Nem szakított Enrique Iglesias és Anna KurnyikovaEnrique Iglesias - Nem szakított Enrique Iglesias és Anna KurnyikovaEnrique Iglesias - Nem szakított Enrique Iglesias és Anna KurnyikovaEnrique Iglesias - Nem szakított Enrique Iglesias és Anna KurnyikovaEnrique Iglesias - Nem szakított Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova