Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ada és Majka az idei COMET műsorvezetői!

VIVA - Ada és Majka az idei COMET műsorvezetői!

A VIVA legfiatalabb műsorvezetőjére, Adára (24) esett a zenecsatorna választása az idei VIVA COMET műsorvezetését illetően. Párja ezúttal nem a "házon belülről" jön, hanem a hazai rap egyik fenegyereke, Majka lesz.

A VIVA legfiatalabb műsorvezetőjére, Adára (24) esett a zenecsatorna választása az idei VIVA COMET műsorvezetését illetően. Ada bájos fiatalhölgyből a szemünk láttára vált érett nővé és profi műsorvezetővé. A VIVA így nyugodt szívvel bízza rá hazánk legnagyobb díjátadójának vezetését. A hagyományokat követve idén is párosan vezetik a gálát. Tavaly Kisó és Kristóf alkotta duó vezényelte le a showműsort, most Ada mellett Majka képviseli az erősebbik nemet.

Idén a COMET történelmében másodszorra döntött a zenetévé külsős férfi műsorvezető mellett. Ezzel is jelezve, hogy a VIVA COMET nem csak a VIVA-ról szól, hiszen a díjátadó gálával az egész popzenei szakmát felkarolják. A zenecsatorna szerint Majka kiváló lesz erre a szerepre, hiszen humoros, könnyed stílusa és személyisége egyaránt méltó a rendezvényhez. Majoros Peti, a Danubius Csili műsorvezetője örömmel vette a felkérést, hiszen már egy Comet-gömböt a polcán tudhat és videoklipje idén is jelölve van. „Természetesen nagyon örülök a lehetőségnek, hiszen a VIVA COMET mára a legrangosabb zenei díjátadóvá nőtte ki magát hazánkban is, így komoly megtiszteltetés azt vezetni. Az egyetlen problémám annyi, hogy milyen ruhát vegyek fel, hiszen ez egy elegáns díjátadó és valljuk be, az öltönyt elég nehezen viselem” – nevetett Majka.

VIVA - Ada és Majka az idei COMET műsorvezetői!

Ada is óriási megtiszteltetésnek érezte, hogy rá esett a választás. „Petivel eddig még nem dolgoztunk közösen, ez most mind a kettőnk számára új tapasztalat lesz. Közös élményünk azért már akad, hiszen sokszor keresztezte egymást baráti társaságunk, így volt már rá példa, hogy együtt buliztunk” – meséli a múltat idézve Ada.

A VIVA COMET-en személyesen is láthatjuk a műsorvezetőket és természetesen a hazai pop élet legjavát a SYMA Csarnokban június 21-én!

2007. 05. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 05. 31. 7:21
Majkát! A bunkót? Még beszélni sem tud a szerencéstlen 8 osztályt végzett. Szégyen hogy ilyen söpredék vezethet müsort.Ez Mo. a bunkók és tanulatlanok országa

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ada és Majka az idei COMET műsorvezetői! cikk képei
VIVA - Ada és Majka az idei COMET műsorvezetői!VIVA - Ada és Majka az idei COMET műsorvezetői!