Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Saját kiadót alapított Justin Timberlake

Justin Timberlake - Saját kiadót alapított Justin Timberlake

Tennman Records néven saját lemezkiadót hozott létre Justin Timberlake. A cég az Interscope kiadóval közös vállalkozás. A vezetői székbe pedig a SonyBMG egykori A & R főnökét sikerült megnyernie.

Justin Timberlake már nemcsak mint előadó, zeneszerző és producer, hanem mint lemezkiadó tulajdonos kíván a zeneiparban ténykedni. Az Interscope kiadóval karöltve megalapította saját lemezkiadó cégét Tennman REcords néven. Egyébiránt az Interscope gondoskodik majd a kiadványaik nemzetközi terjesztéséről, az INterscope pedig mint köztudott a Universal MUsic Group tulajdonában áll. Ez némileg borzolhatja Justin eredeti kiadójának idegeit, hiszen a SonyBMG kötelékébe tartozik a művész. Sőt sikerült saját cége vezetőjének azt a Ken Komisart megnyernie, aki korábban a SOnyBMG-ben volt vezető A & R pozícióban.

Justin Timberlake - Saját kiadót alapított Justin Timberlake

A kiadó művészeiről még nagyban hallgatnak Justinék, de elsősorban fiatal tehetségeknek kíván ezáltal lehetőséget adni a többszörös platinalemezes előadó. Saját lemezeit egyébként jelenleg a Jive-SonyBMG-nél jelenteti meg, továbbra is oda köti még szerződés.

"Már alig várom, hogy megmutathassam a világnak a saját felfedezetteimet" - kommentálta Justin.

Justin a 2002-es szólólemeze, a "Justified" óta az egyik legsikeresebb férfi előadó, számos nr. 1 dallal és teltházas koncertsorozatokkal büszkélkedhet. Mindeközben produceri és zeneszerzői tudását is megcsillogtathatta, többek között Reba McEntire és Madonna is köszönhet egy-egy új dalt a huszonéves popsztárnak.

fkriszta

2007. 05. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 05. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 05. 30. 17:24
semmi

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Saját kiadót alapított Justin Timberlake cikk képei
Justin Timberlake - Saját kiadót alapított Justin TimberlakeJustin Timberlake - Saját kiadót alapított Justin Timberlake