Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Bon Jovival éled újra a Music TV Unplugged műsora

Bon Jovi - A Bon Jovival éled újra a Music TV Unplugged műsora

A Music Television egyik legnépszerűbb műsora több éves "szünet" után újraéled: az Unplugged nyári szezonjának felvételeire számos ismert művészt kértek fel. Ami már biztos, a Police, a Bon Jovi, Mary J. Blige és John Mayer akusztikus fellépéseivel folytatódik az Unplugged.

A Music TV történetének egyik legnézettebb és legegyedülállóbb műsora, az Unplugged a 90-es évek elején született meg, így közel két évtizede szinte nagyobb leállás nélkül fut a világ elsőszámú zenecsatornáján. Startolása idején mondhatni sorban álltak a zenekarok, hogy élő produkciójukkal valami igazán exkluzívat nyújtsanak a televízó nézőinek, aztán a lelkesedés mind a tévé mind a művészek részéről enyhén szólva lankadt. A millenium óta Lauryn Hill, Alicia Keys, majd utoljára idén márciusban a Korn lépett az Unplugged színpadjára. A műsor producerei idén nyártól egy újabb dömpinget ígérnek: június 22-én az adás egyik ötletadója, a Bon Jovi vállalkozik egy akusztikus bulira. Talán sokan emlékeznek arra az 1989-es MTV Music Awards-ra, ahol Jon Bon Jovi és Richie Sambora mezítláb, egy szál gitárral adta elő két legismertebb slágerüket, a Livin' On A Prayert és a Wanted Dead Or Alive-ot. Az előadás akkora sikert váltott ki, hogy a Music TV vezetői az ötletet továbbvéve indították el rá egy évre az Unplugged-ot. Érdekesség, hogy Bon Joviék csak jó pár év után vették fel a saját Unpluggedjukat, a Keep The Faith albumuk megjelenése után. Idén nyárra viszont az akkori félakusztikus fellépésük után egy jóval exkluzívabb, torzítós gitárt mellőző minikoncertet ígérnek. Nekik egyébként pont a műsor előtt pár nappal, június 19-én landol legújabb stúdióalbumuk, a Lost Highway a boltok polcain. Az Unplugged nyári visszatérésében a POlice is részt vállal, akik július közepe magasságában Miami-ban rögzítenek a műsort. De a betervezett művészek között van Mary J. Blige, John Mayer vagy Kenny Chesney is.

fkriszta

2007. 06. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 06. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Bon Jovival éled újra a Music TV Unplugged műsora cikk képei
Bon Jovi - A Bon Jovival éled újra a Music TV Unplugged műsoraBon Jovi - A Bon Jovival éled újra a Music TV Unplugged műsora