Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hegyalja Fesztivál

Fesztivál - Hegyalja Fesztivál

Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg sokak kedvenc fesztiválját Tokaj és Rakamaz határán, a Tisza és a Bodrog találkozásánál, ott „ahol a part szabad!”

A Tisza-kempingben most is óriási lesz a hangulat július 11-14-éig. Ugyan 11-én még csak nulladik nap lesz, de a jártasak már tudják, hogy nem érdemes kihagyni ezt sem, ha igazán jól rá akarunk hangolódni a 3 napig tartó eszméletvesztésre, no és ha igazán jó helyen szeretnénk sátrazni…
A fesztivál különleges hangulatát az is meghatározza, hogy a kempinget csupán egy kisebb híd választja el Tokaj városától, így ez alatt a néhány nap alatt alternatív fiatalok ezrei lepik el a helyi utcákat, boltokat, kocsmákat, pincéket…A helyi emberek jó része örömmel, nagy-nagy kedvességgel fogadnak bennünket bár merre járunk. Megkóstolhatjuk a helyi pincék speciális borait, sokszor nevetséges áron. A kocsmák ilyenkor a kedvünkért sokkal tovább nyitva tartanak, akárcsak az élelmiszerbolt, ahol kis kivétellel bármit megvehetünk amire szükségünk lehet, és véletlenül kimaradt a batyunkból.
A többi fesztiválhoz hasonlóan Hegyaljára is évről évre egyre több ember érkezik, ami azért nem csoda, hisz aki egyszer ezt megízlelte, az már nem akar a későbbiekben sem kimaradni ebből, sőt csak ajánlani tudja másoknak! A programokat nagyon jól össze szokták álltani, a hely kifogástalan, és a helyi strandra sem lehet senkinek panasza!
Aki ezen a néhány napon aludni, és pihenni szeretne, annak azt ajánlom, hogy messzire kerülje el Tokajt, és környékét, hisz összesen nyolc színpadon fogják szórakoztatni az érdeklődőket, és nem is akármilyen fellépőkkel! Megszokhattuk már, hogy minden évben ellátogat valami „nagyágyú”. Idén sem marad el! Az idei legnagyobb szám minden kétséget kizárva a SEPULTURA lesz, de azt hiszem, hogy a BLOODHOUND GANG is lázba hoz néhány embert…És itt van még a BANCO DE GAIA, a PENDULUM, NOISIA, DELADAP, és az ELITE FORCE. Ők a globálisan elismert sztárok.
A mieink közül a legnépszerűbbek, akik fel fognak lépni a TANKCSAPDA, KISPÁL ÉS A BORZ, REPUBLIC, KÁRPÁTIA, ALVIN, QUIMBY, DEPRESSZIÓ, OSSIAN, NECK SPRAIN, akikkel a Viva nagyszínpadon találkozhatunk. Nem kis tömegre számíthatunk a Café sátorban, ahová belépésre csak a 18 éven felülieknek van lehetőségük! Itt a féllépők között olyan nevek szerepelnek, mint a Besh O Drom, Másfél, NEO, Tátrai&Szűcs, Zagar, Korai öröm, Tündérground, Colorstar…De ne feledkezzünk meg a többi helyszínről sem, ahol például fellép a Belga, a Ladánybene27, Auróra, PASO, Ludditák, Deák Bill, Hiperkarma, Amber Smith, HS7, Kistehén, Akela, Cool Head Clan, Cadaveres, Replika, Iron Maidnem…
Ne merjük azt feltételezni, hogy nap közben majd unatkozni fogunk, ugyanis rengeteg programmal, játékkal, érdekességgel várnak minket a különböző Civil sátraknál, kalandparkoknál, továbbá ott vannak a város szépségei, a környező dombok, pincék…
Azt hiszem nem érdemes kihagyni ezt feledhetetlen bulit, főleg nem ilyen áron! Elővételben 10.000Ft alatt hozzájuthatunk, sőt, ha igazán nagy bulizósok vagyunk, akkor érdemes volna akár egyből megvenni a BALATONE fesztivállal közös kombinált bérletet 17.000-ért!
Egyszóval, reszkess Tokaj! Sokan leszünk!...és még annál is többen…

Fesztivál - Hegyalja Fesztivál

Thx for Rusznyák Marcell Artúr

2007. 06. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2007. 06. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hegyalja Fesztivál cikk képei
Fesztivál - Hegyalja FesztiválFesztivál - Hegyalja Fesztivál